Simona Gherghe, prădată de hoți! Incidentul s-a întâmplat chiar în fața casei vedetei

simona-gherghe.jpg

simona gherghe,
Simona Gherghe a fost jefuită de hoți, într-un cartier Rezidențial din Capitală
Foto: Captură Antena 1

Prezentatoarea tv Simona Gherghe a dezvăluit că a fost „vizitată” de hoți și că aceștia i-au furat câteva bunuri personale. Vedeta a făcut deja plângere la poliție, în urma incidentului.

Simona a declarat, în cadrul emisiunii Acces Direct, că a fost jefuită, fiindu-i furate bunurile chiar din fața casei acesteia. După ce a sesizat că obiectele lipsesc, vedeta a făcut plângere la poliție, însă a susținut că nu are speranțe foarte mari în ceea ce privește recuperarea acestora. Prezentatoarea de la Antena 1 nu este singura care a fost pradă hoților în ultimele zile, însă. În urmă cu doar trei zile, lui Dorian Popa i s-au furat din fața blocului, de asemenea, câteva obiecte de valoare și o sumă de bani, din autoturismul personal, după ce uitase să blocheze portiera. 

Simonei Gherghe i-au fost furate bicicletele, care erau „parcate” în fața casei prezentatoarei tv, într-un cartier rezidențial din București. Deși hoții au fost surprinși pe camerele video amplasate în zonă, Simona consideră că obiectele au fost deja vândute și nu mai speră la recuperarea lor. Totuși, a depus plângere la poliție, pentru ca organele de ordine să poată lua măsuri pe viitor, cu privire la aceste acte de infracționalitate. „Ne-au furat bicicletele din fața casei, dintr-un cartier rezidențial. Am făcut plângere, i-am văzut pe camere, dar n-am șanse să îi găsesc. Am încredere în poliție, dar cred că sunt deja vândute”, a declarat Simona Gherghe, la Antena 1.

 

 

loading...
Loading...

Citește și