Simona Gherghe, copleșită de emoții la ultima ei emisie „Acces Direct”

simona_si_mirela.jpg

simona gherghe mirela vaida
Simona Gherghe, alături de Mirela Vaida, care îi va ține locul la prezentarea emisiunii "Acces Direct"
Foto: captură foto/Antena 1

Simona Gherghe (39 de ani), îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, și-a luat rămas bun de la public și de la colegii de platou pentru că urmează să intre în conediul prenatal.

Pe 31 martie, prezentatoarea a susținut ultima sa emisie „Acces Direct”, urmând să se retragă de pe micul ecran pentru o perioadă ceva mai lungă, după cum a afirmat chiar ea.

În ciuda faptului că pe tot parcursul emisiunii a încercat să-și ascundă trăirile interioare, la final, Simona nu și-a mai putut ascunde emoțiile, iar ochii ei au lăcrimat atunci când colegii de platou i-au oferit un tort pe care scria „Te iubim”.

tort.jpg

simona gherghe
Simona Gherghe a prmiit un tort la ultima ei prezentare a emisiunii
Foto: captură foto/Antena 1

 

Asistenta sa Tv, Paula Minginer, plâns în hohote la finalul emisiunii, știind că a fost pentru ultima dată când o mai vede pe platou. În acel moment, Simonei i-a fost greu să-și mai stăpânească lacrimile și chiar și vocea i-a devenit tremurândă și cu siguranță a pierdut pariul cu colegii de platou (le promisese acestora că nu va plânge, dar în final a cedat).

simona_3.jpg

simona gherghe
Simona a fost copleșită de emoții la finalul emisiunii
Foto: captură foto/Antena 1

paula_4.jpg

paula minginer
Paula Minginer a plâns în continuu
Foto: captură Antena1

 

Loading...

Citește și

  • simona gherghe

    Simona Gherghe se pregăteşte să intre în concediu prenatal, lăsând locul liber la "Acces Direct" Mirelei Boureanu Vaida. Aceasta este ultima săptămână în care prezentatoarea se va mai afla la cârma show-ului, urmând să-i predea ştafeta colegei ei, şi ea mamă a doi copii. Profitând de o perioadă în care se va relaxa, Simona şi-a satisfăcut în weekend un capriciu culinar.

  • simona gherghe

    La începutul acestui an, Simona Gherghe (39 de ani), prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", a dat cea mai bună veste: aceea că în vară va deveni mamă pentru prima dată. Fericită de momentul din viața sa, vedeta tv nu s-a ascuns sub rochii largi, ci și-a arătat burtica în toată splendoarea la show-ul pe care îl prezintă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1