Simona Gherghe a apărut cu un look modern la Acces Direct

Simona Gherghe şi-a schimbat look-ul

simona gherghe ochelari acces direct sexy
Simona Gherghe şi-a schimbat look-ul
FOTO: Arhiva personală

Simona Gherghe apare în fața telespectatorilor de ani buni. Dacă ar fi să vorbim doar despre "Acces Direct", emisiunea de la Antena 1, Simona este de mai bine de șase ani la întâlnirea cu fanii emisiunii, în fiecare zi, în afară de weekend.

Tocmai de aceea, cei mai mulți oameni s-au obișnuit cu look-ul clasic al prezentatoarei, părul drept și blond fiind rareori schimbat. Cu toate acestea, joi, 2 iunie, Simona a decis să încerce altceva.

Deși din tiparele vestimentației nu a ieșit, căci a purtat o rochie bej, simplă și elegantă, la capitolul păr, blonda a făcut o schimbare. Vedeta de televiziune a adoptat un look modern și foarte îndrăgit, atât peste Ocean, în lumea strălucitoare a Hollywood-ului, cât și la noi, printre divele autohtone, "wet look", "părul umed", o coafură ce dă senzația de podoabă capilară proaspăt ieșită din duș.

simona_gherghe.jpg

simona gherghe
Simona Gherghe a adoptat un look modern
Foto: captură Acces Direct
Loading...

Citește și

 • simona gherghe bani vacante piersici cules

  Simona Gherghe a cu gândul numai la vacanţe! Frumoasa prezentatoare a bifat una de Paşte, la Madrid, imediat după operaţia de peritonită pe care a suferit-o în urmă cu o lună. Vedeta a mărturisit că nu se simte atrasă de Spania, iar ultima ei experienţă aici vine să o convingă şi mai tare de acest lucru.

 • simona gherghe

  De câțiva ani, "Acces Direct" înseamnă Simona Gherghe. Frumoasa prezentatoare se află mereu la datorie și le dă întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, la Antena 1. Cu toate acestea, joi, 14 aprilie, blonda a lipsit din platoul emisiunii.

 • simona gherghe

  Pentru prima dată în șase ani de când prezintă “Acces Direct”, Simona Gherghe a lipsit din platoul emisiuniim joi, 14 aprilie. Deși inițial s-a crezut că este o criză de stomac, fără mari complicații, totul s-a agravat mai spre seară.

 • simona gherghe

  Deși telespectatorii se așteptau să o vadă măcar miercuri (20 aprilie) pe Simona Gherghe (38 de ani) în platoul emisiunii „Acces Direct”, după ce vineri (15 aprilie) a fost operată de urgență, acest lucru nu s-a întâmplat.