Silvia Dumitrescu, păr verde şi minijup, la 58 de ani

8-vedete-foto-1-4-col-cu-tifetz-pe-cap.jpg

Pe 5 iunie, Silvia Dumitrescu a lansat un nou album la Magazinul Muzica, din Capitală. A fost în centrul atenţiei şi datorită ţinutei

Silvia Dumitrescu se numără printre cele mai nonconformiste artiste de la noi, care a surprins, încă de la lansare, cu ţinutele sale excentrice. Interpreta a apărut pe scenă în patine cu rotile, a avut părul colorat în toate felurile, a purtat minijup şi dres plasă, cu mult înainte ca toate acestea să devină o modă. Acum, la 58 de ani, nu e deloc diferită, căci uite cum ne-a surprins la lansarea albumului muzical “Asta sunt”!

Nume importante din industria muzicală au fost prezente pe 5 iunie, la Magazinul Muzica, la lansarea noului album al Silviei Dumitrescu. Stela Enache, Octavian Ursulescu, Ioana Tufaru, fiica regretatei Andei Călugăreanu, sunt doar câteva dintre vedetele care au venit la manifestare.

8-vedete-foto-2-2-col.jpg

Silvia Dumitrescu, în copilărie, alături de părinţii ei

 

Pentru că a fost personajul principal al evenimentului, Silvia Dumitrescu a avut grijă să îşi aleagă o ţinută care să o pună în evidenţă. Şi nu a dat greş cu minijupul, căci încă are picioare de adolescentă. De asemenea, şi machiajul era în ton cu ţinuta aleasă, foarte strident, iar coafura colorată ne-a amintit de Silvia din anii ’90.

8-vedete-foto-3-2-col.jpg

Şi în tinereţe, pe scenă, tot cu mini şi cu părul colorat

 

Celebra cântăreaţă cu voce de cinci stele ne-a oferit detalii despre noul ei look, fiind cu 15 kg mai slabă: ”Am început din decembrie să am grijă ce mănânc. Am fost la medic şi mi s-a spus că am colesterolul mare. Prin urmare, trebuie să renunţ la grăsimi. De atunci am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu cele 15 kilograme în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm”. 

8-vedete-foto-4-2-col.jpg

Sexy, alături de colegul Aurelian Temişan

 

Vedeta a fost dintotdeauna o excentrică, iar acest lucru s-a văzut pe scenă de-a lungul carierei sale: atât în stilul muzical abordat, dar mai ales în cel vestimentar. A debutat în 1985, pe scena Festivalului de la Mamaia, unde a câştigat premiul întâi la secţiunea “Interpretare”. De atunci, Silvia Dumitrescu a rămas o prezenţă constantă în showbiz. Şi n-a fost doar constantă, ci şi rebelă. A purtat ţinute care mai de care mai excentrice, de la adidaşi cu fustiţă scurtă şi egări, la pălărie cu cercei cu cruce şi o cămaşă scurtă, ruptă. Şi părul Silviei a suferit numeroase transformări: de la roz cu albastru, la blond cu codiţe. 

A sărbătorit 25 de ani de mariaj cu Florin Ochescu

8-vedete-foto-5-2-col.jpg

În ziua nunţii, cu instrumentistul Florin Ochescu

 

Interpreta şlagărului „E normal la vârsta mea”, Silvia Dumitrescu, are şi un mariaj fericit, nu doar o carieră frumoasă. Solista şi soţul ei, instrumentistul Florin Ochescu (66 de ani), au bifat 25 de ani de când au spus “Da”.

„Eu şi Florin ne-am cunoscut la o petrecere, unde eu am dansat cu foarte mulţi colegi. El m-a urmărit toată seara, să vadă cu cine dansez, să se dumirească dacă sunt, cumva, cuplată cu vreunul dintre ei. Eu mă maimuţăream acolo, făceam ca toate alea, el era om serios, dar s-a legat aşa, o discuţie, în timpul dansului şi am schimbat un număr de telefon. Ne-am împrietenit. Adică el era amicul meu cel mai bun şi eu îi povesteam: uite cum se dă la mine cutărică, uite ce mi s-a întâmplat”, ne povestea solista.

Loading...

Citește și