Şi-a scos sânii la înaintare ca să-şi ascundă vânătăile

marefara98789.jpg

Cristina Spatar

La şase zile de când şi-a lovit maşina, Cristina Spătar a avut prima apariţie la un eveniment monden. Solista a fost invitată la inaugurarea celui mai mare centru de tatuaje din ţară şi a făcut furori cu ţinuta ei. Artista a mizat pe un decolteu larg, dar şi-a pus o rochie care să-i acopere vânătăile de pe picioare.

Ca scoasă din cutie, aşa s-a prezentat Cristina Spătar (44 de ani), luni seara, la o petrecere mondenă. 

cu99887.jpg

Cristina Spătar a atras toate privirile cu decolteul generos. Cântăreața și-a mărit sânii cu implanturi de silicon în luna martie

 

Coafată, machiată şi aranjată din cap până-n picioare, astfel încât puteai să juri că, în urmă cu aproape o săptămână, nu a trecut printr-un teribil accident de maşină care i-a pus viaţa în pericol.

 

Evenimentul de miercurea trecută nu doar că i-a provocat dureri groaznice de cap, dar i-a lăsat şi urme vizibile pe corp, însă cântăreaţa a recurs la o strategie bună ca să ”mute” atenţia celor din jur într-o altă direcţie. Mai precis, a optat pentru o rochie cu o croială extrem de adâncă în zona bustului şi destul de lungă cât să-i acopere echimozele de pe genunchi şi coapse. Astfel, toţi ochii au ”picat” în decolteul şatenei, doar că, la o adiere de vânt, rochia vaporoasă i-a descoperit picioarele, iar semnele au putut fi văzute. 

accident79877.jpg

Bolidul Cristinei a fost serios avariat n accidentul de miercurea trecută

 

”Nu se mai văd atât de tare, vânătăile au mai dispărut. Încă mă mai dor zonele respective, chiar şi capul, dar zilele astea am programare la medic. Am scăpat cu bine, pentru că Dumnezeu mă iubeşte”, a declarat Cristina Spătar pentru Click! Nu a venit singură, ci însoţită de Ramona, o brunetă focoasă, care  îi este prietenă de mulţi ani. A ştiut să se eschiveze foarte bine. A vorbit cu toţi cei invitaţi, a dat interviuri, a râs şi a glumit, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat miercurea trecută, când artista a fost lovită în plin de un alt autoturism, pe raza localităţii Crevedia. Maşina condusă de ea, un Audi A 8 L, în valoare de 80.000 de euro, a fost serios avariată, iar acum se află în service, pentru reparaţii. Cel care a anunţat că vedeta este în afara oricărui pericol a fost chiar soţul ei, care s-a grăbit să ajungă la locul accidentului. 

Soțul Cristinei Spătar a fost la mare 

 

Miercurea trecută, cu cinci ore înainte de accidentul rutier al soției, Alin Ionescu a făcut o postare tranșantă pe Facebook, prin care anunța despărțirea. ”Trebuie să fii destul de limitat, încât să înțelegi că relația dintre noi nu mai funcționează de mult. Consider că e mai bine pentru toţi dacă ne vom continua drumurile separat”, a scris afaceristul, însă tot el a fost primul care a venit să o susțină pe Cristina după ce și-a lovit mașina. În ciuda aparențelor, cei doi soți se distrează separat. Cristina cu prietenele ei, iar afaceristul cu prietenii săi, căci în weekendul acesta a fost la mare. Și copiii l-au însoțit. Aida (4 ani) și Albert (6 ani) s-au distrat alături de tatăl lor. 

Loading...

Citește și

  • Se spune că un necaz nu vine niciodată singur. După ce că se află în plin scandal cu soţul ei, Alin Ionescu, de care va divorţa, cântăreaţa Cristina Spătar este şi într-un mare impas financiar. Din acest motiv, ea nu-şi mai permite să îşi cumpere haine noi, astfel că artista a revenit la ţinutele pe care le purta în urmă cu mai bine de 10 ani, pe care le-a scos de la naftalină.

  • cristina spatar

    În data de 15 iunie, miercurea trecută, Cristina a trecut printr-un accident grav, unde s-a lovit puternic la cap, mâini și picioare. Nu a dat mare atenție, căci s-a simțit bine pe moment, dar acum, cântăreața este nevoită să meargă din nou la medic pentru a face un RMN.

  • La șase zile de la accidentul rutier, Cristina Spătar s-a afișat pentru prima dată la un eveniment monden. Solista a fost invitată la inaugurarea celui mai mare centru de tatuaje din țară și a făcut furori cu ținuta ei decoltată.

  • Cristina Spătar trece prin momente grele. După ce în decursul zilei de miercuri, soțul ei, Alin Ionescu, a anunțat că sunt separați de mai mult timp și vor divorța, solista a fost implicată într-un accident de circulație, în urmă cu câteva minute.