Şi-a bronzat trupul sexy în vacanţa de vară, alături de tot familionul

12-13-vedete-barcelona.jpg

Raluca, Walter, şi micuţii lor s-au distrat de minune în concediu

După ce şi-a lansat primul volum de poezii, “Dragostea 3D”, o carte dedicată soţului ei, Walter Zenga, Raluca Zenga a avut parte de o vacanţă maraton alături de familie.

A vizitat locuri superbe şi şi-a încărcat bateriile, pentru a se reîntoarce cu noi idei pentru următoarele sale proiecte. O împătimită a festivalurilor de muzică, ea şi-a făcut un traseu de invidiat.

“În Praga am fost în excursie pentru a-mi vedea două dintre trupele preferate în concert, Guns’N Roses şi Biffy Clyro, descoperind totodată un oraş fermecător, în al cărui centru vechi am petrecut ore plimbându-ne printre clădirile în stil baroc şi bisericile medievale gotice. Am cedat până la urmă asaltului de trdelnik (kurtos kalacs local) umplut cu îngheţată”, a povestit Raluca.

12-13-vedete-plaja.jpg

Raluca, alături de cei doi copii, Samira (8 ani) şi Walter jr (5 ani)

 

După Praga, Zenga Family a optat pentru alte excursii în Milano, Barcelona, Ibiza şi Budapesta. Începutul toamnei i-a prins însă în Anglia şi în Scoţia. Pentru destinaţiile cu plajă şi mult soare, Raluca şi-a pus în bagaje mai multe costume de baie menite să-i scoată în evidenţă trupul perfect.

 

Loading...

Citește și

  • raluca zenga

    Raluca Zenga este soție, mamă și, de curând, autoarea unui volum de poezii de dragoste. Soția antrenorului de fotbal Walter Zenga a fost susținută la lansarea cărții ”Dragostea 3 D” și de părinții ei, prilej pentru curioși să descopere de unde moștenește Raluca frumusețea ei exotică.

  • Familia Zenga are un program agitat de Sărbători. Raluca, Walter Zenga şi cei doi copii au făcut Crăciunul în Austria, la schi, iar noaptea dintre ani o vor petrece ”acasă”, în Dubai, la temperaturi de peste 30 de grade Celsius.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1