Și-au lovit bolizii de sute de mii de euro pe toate părțile! Ce pățesc vedetele noastre dacă sunt văzute de poliție, în trafic FOTO EXCLUSIV

diana-munteanu.jpg

Diana Munteanu
Diana Munteanu are portiera din dreapta spate înfundată
Foto: Click!

Nu sunt deloc norocoase în trafic. Deşi au bolizi de sute de mii de euro, i-au lovit pe toate părţile. Ba portiera e înfundată, ba e ditamai gaura în loc de bară, ba grila din faţă e spartă. La volanul lor, numai fete una şi una.

Graba strică treaba! Asta este clar. Dar când ai o maşină de toată frumuseţea pe care ai dat bani, nu glumă, parcă te doare sufletul să o vezi lovită. Lor li s-a întâmplat. Una din lungul şir de ghinioniste este Diana Munteanu (36 de ani). Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, pe frumoasa blondină în timp ce-l lua pe David, băieţelul ei, de la şcoală. Cu capul plecat, aceasta şi-a urcat copilul în maşină, un Audi Q7, puţin cam ”şifonat”.

Portiera din dreapta spate era înfundată, semn că un alt şofer s-a oprit cu maşina direct în ea. Nu pare să o deranjeze că se afişează cu autoturismul lovit, altfel ar fi ajuns degrabă la un service. La alte vedete paguba este şi mai mare.

Bara din faţă nu mai este întreagă, stopul s-a spart sau caroseria din spate a fost îndoită în urma impactului. Ce nu ştiu divele noastre e că dacă au ghinionul să fie văzute în trafic de poliţişti vor avea de suferit.

”Dacă ţi-ai găsit maşina avariată în parcare, ai lovit-o într-un gard sau a existat o tamponare, atunci şoferul este obligat să meargă la Poliţie ca să ceară dovadă de reparaţie, iar la service trebuie să ajungă în termen de 30 de zile. În caz contrar,  i se va reţine talonul şi va primi o amendă cuprinsă între 195 şi 292, 5 lei”, ne-au declarat surse din cadrul Brigăzii Rutiere.

Simona Sensual a spart bara la Mercedes

simona-sensual.jpg

Simona Sensual
Simona Sensual

Cu trei dosare penale la activ şi cu permisul suspendat în nenumărate rânduri, Simona Sensual este cunoscută ca fiind o adevărată teroare pe şoselele. Vedeta a reuşit, mai nou, performaţa de a-şi buşi bolidul de fiţe, un Mercedes SLK alb, în valoare de 60.000 de euro, primit cadou de la iubitul ei, Nicu Maharu. Are bara din faţă spartă, pe partea dreaptă.

Maria Marinescu a dat cu Range Rover-ul de gard

maria-marinescu.jpg

Maria Marinescu
Maria Marinescu

Creatoarea de modă a încercat, zilele trecute, să-şi parcheze Range Rover-ul în timp ce vorbea la telefon, dar a intrat cu maşina într-un gard. Nici stopul spart şi nici bara distrusă nu au reuşit însă să încheie preţioasa convorbire. După isprava sa, Maria (35 de ani) a coborât din autoturism şi a continuat să vorbească la telefon, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Diana Bart, accident cu o şoferiţă

diana-bart.jpg

Diana Bart
Diana Bart

Diana Bart (32 de ani), prezentatoarea emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV, a avut şi ea un mic accident cu maşina. O şoferiţă neatentă a intrat în autoturismul Audi condus de vedetă, astfel că aripa de pe partea dreaptă e îndoită. Nu e prima oară când Diana are parte de un accident. Ea a mai avut un antecedent cu un coleg de-al ei.

Maşina Antoniei, buşită şi abandonată

antonia.jpg

Antonia
Antonia

Range Rover-ul Antoniei (25 de ani) a fost grav avariat în urma unui accident, care a avut loc la începutul lunii. Şoferul lui Alex Velea, iubitul cântăreţei, se pare că l-a lovit, iar apoi l-a abandonat într-o parcare din zona Aviatorilor, din Capitală. Masca, farurile, capota şi spoilerul au fost distruse. Ca să-l repare, va trebui să scoată din buzunar foarte mulţi bani, dacă nu are asigurare de tip Casco.

 

 

Loading...

Citește și

  • Diana Munteanu a fost neatentă și și-a bușit destul de serios mașina. Dar ea nu este singura vedetă care a avut probleme în trafic, ci și Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV, care a avut un mic accident cu mașina personală.

  • Bolid de lux Antonia

    Una caldă, alta rece pentru amorezii Antonia (25 de ani) şi Alex Velea (30 de ani), care la 27 decembrie au devenit părinţii unui băieţel. La câteva zile după marea bucurie, fotoreporterii Click! i-au găsit solistei maşina abandonată într-o parcare, cu toată partea frontală grav avariată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1