Sezonul 2 din serialul de succes «Vlad» revine pe micile ecrane pe 9 septembrie

vlaaad.jpg

Serialul Vlad revine la tv cu un sezon nou, plin de suspans
Citeste tot despre: 

VLAD revine din 9 septembrie, în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV! Dinamica personajelor crește semnificativ, apar personaje noi și fiecare situație devine și mai complicată. Pericolul stă la orice pas, iar Vlad este pregătit să își ducă planul răzbunării până la final. Sezonul 2 vine cu mai multă dramă și mai multă acțiune, iar dragostea se intensifică.

Povestea triunghiului amoros în care este implicat Vlad continuă, iar apariția Deliei și a Iuliei îl pun pe acesta într-o poziție nouă, cea de protector. El nu mai urmărește doar răzbunarea lui, ci și a lui Cezar și a Deliei. Povestea ia turnuri diferite și va pune personajele în fața unor situații limită, în care vor fi nevoite să ia decizii de viață și de moarte.

„Primele 13 episoade au fost un fel de prolog, un început pentru o poveste de dragoste și răzbunare mult mai complicată decât s-ar crede. Mă bucur că VLAD se întoarce cu sezonul 2 și sunt nerăbdător pentru reacțiile telespectatorilor. Sezonul acesta este mult mai intens, avem mai multă acțiune, mai multă dragoste, mai mult suspans. Este foarte multă muncă în spatele camerelor, dar în momentul în care vedem rezultatele, realizăm că tot efortul depus a dat roade. Ne bucurăm nespus că sezonul 2 vine cu noutăți în distribuția noastră, cum ar fi Elvira Deatcu și Anda Sârbei, care joacă roluri cheie în povestea lui Vlad. De asemenea, Anghel Damian, care a trecut și la masa de scris și este scenarist în noul sezon.”,  declară Jesus del Cerro, regizorul VLAD.

Elvira Deatcu este Delia, în serialul «VLAD», din toamnă

Actrița Elvira Deatcu joacă rolul Deliei în serialul VLAD, în această toamnă, numai la PRO TV! Ea este partenera lui Cezar, o femeie extrem de frumoasă, inteligentă, elegantă, diplomată și foarte puternică.

Totodată, știe să folosească o armă atunci când este necesar și nu se sfiește să o facă dacă cineva îi amenință familia. Manierată și foarte educată, cântă la pian și este cea care l-a ajutat pe Vlad din momentul în care acesta a evadat și și-a schimbat identitatea. Delia reapare în viața lui și de data aceasta ea este cea care are nevoie de el, pentru a-și proteja fiica. În cel de-al doilea sezon al serialului, răzbunarea va fi prezentă pe mai multe planuri, iar Delia va juca un rol cheie în întreaga poveste.

”Foarte mulți oameni din echipa mare și minunată a acestui serial îmi sunt aproape de suflet, pentru că îi cunoșteam bine și am mai lucrat împreună. A fost ca o întoarcere acasă pentru mine. Am fost primită cu brațele deschise, la propriu și la figurat. Sunt onorată că fac parte dintr-un proiect excepțional, din toate punctele de vedere. Am avut deja câteva zile de filmare. Se muncește într-un ritm nebunesc, dar cu multă plăcere și profesionalism. Nu vreau să dezvălui foarte multe despre personajul meu, dar îmi doresc ca acesta să relaționeze cu cât mai multe dintre caracterele din scenariu, pentru ca eu să am ocazia să filmez cu toți actorii din această distribuție, pe care-i prețuiesc și-i admir. Sper să ne fie bine împreună, spre bucuria noastră și a celor care ne vor urmări”, a declarat Elvira Deatcu.

Loading...

Citește și

  • Interpreta Roxanei din „Vlad”, serial care va reveni toamna aceasta la PRO TV cu sezonul doi, actriţa Diana Sar a avut parte de o vară fierbinte, aşa cum ne-a povestit într-un interviu anterior.

  • George Piştereanu, care interpretează un personaj dur în serialul “Vlad”, difuzat de Pro TV, nu este doar un actor talentat. În poveste, Tibor face echilibristică între două tabere: el e mâna dreaptă a lui Leo şi, totodată, omul de încredere al lui Adrian, alias Vlad. În viaţa reală, George e un tip şarmant, care are o legătură specială cu Franco, fratele său mai mic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1