Sexy-profa Roxana Vancea scoate untul din ele

14-5-col-roxana-vancea-ok.jpg

Roxana Vancea este instructor cu acte în regulă la o sală din cartierul Vitan
foto: arhiva personală

Cu abdomenul plat şi fundul obraznic, lucrat din greu la sală, Roxana Vancea e un exemplu pentru vedetele care visează la un trup subţirel. Roxana Nemeş şi Betty Salam îi ascultă cu sfinţenie sfaturile, iar rezultatele sunt spectaculoase.

Până la vară au mai rămas patru luni şi un pic, aşa că vedetele se chinuie încă de pe-acum să arate impecabil pe plajă. Îşi doresc pătrăţele în loc de colăcei pe burtică, şi fund de negresă. Roxana Nemeş (26 de ani) şi fata lui Florin Salam s-au abonat deja la sala de sport unde antrenoare este chiar Roxana Vancea (25 de ani). Fosta asistentă a celor doi prezentatori de la Antena 1, Răzvan Simion şi Dani Oţil, are un trup bine lucrat şi ştie care sunt exerciţiile potrivite pentru cele două vedete care s-au mai rotunjit, după Sărbători. Spre exemplu, Betty Blue (16 ani) vrea un fund bombat şi picioare tonifiate.

”Abia am început să merg la sală. De câteva zile m-am decis că e cazul să mă apuc de sport şi am ales  să merg la Roxana Vancea. Mă antrenez de trei ori pe săptămână. Fac exerciţiile pentru toate zonele, lucrez abdomenul şi fesele”, ne-a spus Betty Salam.

Şi Roxana Nemeş visează la un abdomen plin de muşchi, aşa că se ţine de program. ”Ea face cardio foarte mult, în special talia, să o facem frumoasă pentru vară.  Facem abdomene clasice, 4 serii de câte 20 de repetări pentru fiecare exerciţiu. Lucrăm cu greutăţi de 15 kg, facem fandări şi genuflexiuni. Nemeş a slăbit şi este şi foarte ascultătoare. Betty, în schimb, e la început şi e normal să i se pară grele exerciţiile. Deocamdată face antrenament pentru fund şi fese, la saltea. După o lună va avea rezultatul dorit, dar trebuie să se ţină de antrenamente aşa cum i-am recomandat”, a declarat ”profesoara” Roxana Vancea, pentru Click!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • mihai bendeac roxana vancea palma videoclip

    Se îngroaşă gluma! Mihai Bendeac şi Roxana Vancea sunt protagoniştii unei serii se filmuleţe amuzante, însă ultimul clip a stârnit un val de critici la adresa nonconformistului actor. Acesta îi aplică o "corecţie" şatenei cu care se iubeşte, în timp ce aceasta se filmează.

  • roxana vancea

    Că Roxana Vancea adoră să facă sport la sala de fitness, nu mai miră pe nimeni. Totuși, de când se antrenează, vedeta a ajuns să fie atât de mândră de corpul ei, încât nici nu se mai chinuie să-l acopere cu echipamentul special.

  • Roxana Vancea este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Atunci când nu publică fotografii incitante de la sala de fitness, sau pictoriale delicioase alături de iubita ei, bruneta le împărtășește prietenilor detalii picante din viața ei intimă.

  • roxana vancea silueta fitness sport tonifiata

    A dus o luptă aprigă cu kilogramele, însă parcă nimic din ceea ce făcea nu o ajuta să ajungă la silueta pe care şi-o dorea. Roxana Vancea a uitat de problemele cu greutatea pe care le-a avut în trecut, iar în ultimul an a tras din greu la sală, a ţinut dietă şi a urmat tratament hormonal. Toate au transformat-o într-un model demn de urmat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1