Sexy-Brăileanca, singură de Sărbători: “Nu știu nimic de tatăl copilului meu!”

sexy.jpg

sexy braileanca sarcina 5 luni iubit parasita
Sexy-Brăileanca
foto: arhiva personală

Florina Mihăilă, alias Sexy-Brăileanca, n-ar parte de linişte de Sărbători! Fosta starletă de filme porno ne-a spus că este dezamăgită de faptul că tatăl copilului său nu și-a căutat deloc fiul de când s-a născut.

În loc să împodobească bradul în trei, Sexy-Brăileanca (29 de ani) îl aşteaptă pe Moş Crăciun doar alături de fiul ei, micuţul Erick. Asta pentru că, de când a devenit mamă de băiat, din luna martie a acestui an, Marian, bărbatul cu care a făcut copilul nu a mai dat nici un semn de viață. “Sunt mândră și fericită că acum copilașul meu stă în picioare singurel, este foarte alintat, pentru că vrea numai în brațe. Însă, pe lângă fericirea pe care el reușește să mi-o aducă în fiecare zi, am și o supărare mare pe suflet. Că bebelușul meu nu are un tată lângă el! Nu mai știu nimic de tatăl copilului meu, el nu și-a căutat deloc copilul, măcar să vadă cum arată! Nici eu nu l-am sunat, pentru că nu pot să mă rog de el să își vadă copilul. Dacă îl durea inima venea singur la el, dar dacă atât îl duce capul, eu ce pot să fac?”, ne-a spus Sexy Brăileanca.

22814006_1951837415083714_1045097051178812174_n.jpg

Sexy-Braileanca
Sexy-Braileanca este topită după micuţul Erick

Bomba-sexy crede că toate neînțelegere dintre ea și fostul iubit o să îl afecteze pe copil pe viitor: “Până la urmă are ce are cu mine, însă nu înțeleg ce treabă are cu copilașul. Eu nu mă înțeleg cu el și nu mai avem nimic în comun, dar putea să vină la copil, să îi aducă o ciocolată, să îl vadă, doar nu venea la mine. Era bine să ajungem la o înțelegem pentru copil, să încetăm războiul”. Pentru că este o mamă singură, Sexy-Brăileanca a fost nevoită să se întoarcă imediat la muncă. La doar câteva luni de la naştere, ea şi-a reluat vechea meserie, dansatul prin cluburile de noapte.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1