Șerban Copoț și-a botezat fetița în secret. Primele poze de la eveniment!

botez-fetita-serban-copot1.jpg

Șerban Copoț și soția sa, Roxana, și-au creștinat fiica, pe Ada Noelle
foto: arhivă personală

S-a dat drumul la nunți și botezuri în showbiz! Șerban Copoț, prezentatorul iUmor, și-a botezat fiica sâmbătă, 12 iunie, pe mezina Ada-Noelle.

Șerban Copoț și soția sa, Roxana, au preferat să țină secret botezul micuței. Prezentatorul de la Antena 1 și soția lui au organizat un eveniment discret, la care au participat membri ai familiei și prietenii apropiați. Ulterior, prezentatorul de la "iUmor" a publicat pe Instagram mai multe fotografii de la botezul mezinei familiei. Ada-Noelle a fost creștinată sâmbătă, 12 iunie, pe o zi ploioasă, dar plină de emoții pentru părinții ei.

botez_fetita-serban-copot.jpg

Micuța Ada-Noelle a fost creștinată sâmbătă
foto: Instagram

“Sâmbătă a fost o zi mare în familia noastră, pentru că am botezat-o pe Bebeluna. În sfarşit, pandemia a luat o pauză şi am putut să ne vedem de viață. Deşi a fost o zi ploioasă, în sufletele noastre au fost numai soare şi curcubee”, a scris fostul solist de la Animal X, sub fotografiile de la botez, postate pe contul său de Instagram.

botez-fetita-serban-copot.jpg

Tortul a fost superb
foto: Instagram

Șerban Copoț și Roxana au 3 copii

Părinții spirituali ai micuței Ada-Noelle au fost Ramona Rusu Dumitrescu și Teddy Dumitrescu, prieteni buni de-ai prezentatorului emisiunii iUmor. „Este minunat atunci cand prieteni dragi, Ramona Rusu Dumitrescu și Teddy Dumitrescu, se alătură familiei tale şi devin părinți spirituali pentru comoara noastră. Le mulțumim din suflet şi suntem deosebiți de încântați de faptul că Ada-Noelle are niste naşi aşa frumoşi şi deştepti”, a mai scris Șerban Copoț pe Instagram.
Șerban Copoț și Roxana formează un cuplu de mai bine de 15 ani, iar cei doi au împreună doi băieței pe nume Tedi și Alexandru și o fetiță, care a venit pe lume pe 18 noiembrie, anul trecut.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1