Şerban Copoţ a devenit tată a doua oară. Prima declaraţie

serban-copot-maternitate.jpg

Şerban Copoţ a fost alături de soţia sa, care a adus pe lume al doilea copil al cuplului
Foto: Arhiva personală

Şerban Copoţ a devenit din nou tată: soţia lui, Roxana, a născut vineri (18 martie) în jurul orei 13. Ea a adus pe lume un băiţel, care a cântărit 3,2 kg la naştere şi a avut o lungime de 51 de cm.

Roxana a ales să nască într-un spital de stat, aşa cum a făcut şi prima dată. Ea a adus pe lume cel de-al doilea băiat prin cezariană. Cuplul mai are un băiat, Tedi, în vârstă de patru ani. 

"Nu vă pot descrie bucuria din sufletul meu, dar îmi doresc să aveţi şi voi parte de ea! Bine ai venit pe lume puiul meu! Mami, te iubesc la infinit!", a scris Şerban pe pagina sa de Facebook. 

Şerban şi Roxana îl vor duce pe micuţul lor acasă la începutul săptămânii viitoare. Cei doi i-au pregătit deja camera cu toate cele necesare, iar pereţii sunt pictaţi cu personaje parcă desprinse din basme. 

serban-copot-familie.jpg

Şerban şi Roxana mai au împreună un băiat, Tedi, de 4 ani
Foto: Arhiva personală

Cel mai entuziasmat de venirea pe lume a băiţelului e Tedi, fiul de patru ani al cuplului. El îşi va vedea frăţiorul în cursul zilei de sâmbătă. 

Şerban Copoţ şi Roxana s-au cunoscut acum peste 10 ani, iar anul trecut, după o relaţie de un deceniu, s-au căsătorit civil. 

Serban si Roxana s-au cunoscut in urma cu mai bine de zece ani, iar, anul trecut, dupa un deceniu de relatie, s-au casatorit civil. Serban este un familist convins, iar dragostea pentru copiii sai il inspira sa creeze proiecte pentru cei mici. Artistul a lansat carti si albume muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate si comunica in prezent cu fanii prin intermediul blogului sau, www.serbancopot.ro, unde deseori posteaza informatii si pareri despre cresterea sanatoasa a copiilor.  

Loading...