Ședința foto care a topit toate inimile! Fiica Sânzianei Buruiană pozează ca o profesionistă la 4 anișori

sanziana-buruiana-fetita_6.jpg

sanziana buruiana
Sânziana Buruiană și fiica ei, într-un splendid decor de Crăciun

Sânziana Buruiana (35 de ani) s-a schimbat radical de când a venit pe lume fiica ei Izabela, în vârstă de patru anișori. Cele două, mamă și fiică, au realizat zilele acestea o ședință foto pentru Moș Crăciun, iar micuța Izabela a demonstrat că are mari aptitudini de model, ca și mama ei, pe vremuri.

”Cred că de abia anul acesta o să realizeze și ea ca vine Moș Crăciun. Crede că tatăl ei este Moș Crăciun. Are mult temperament, îmi calcă pe urme. Însă ochii i-a moștenit de la bunici. Ea este cadoul nostru de Crăciun, așa că am băgat-o într-o cutie să o pozăm”, a povestit Sânzi la ședința foto.

sanziana-buruiana-fetita_5.jpg

sanziana fiica
Izabela, ca un cadou, într-o cutie

Sânziana Buruiană e foarte atașată de fiica ei, pe care a alăptat-o până la trei ani. Sânzi, fiică de judecătoare, este măritată cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf de patru ani.

c8d9c633-dc4c-41e7-b3c2-c963e2079784.jpg

izabela sanziana
La doar 4 anișori, Izabela nu are deloc trac și îi place să fie în centrul atenției

“În ajun de Crăciun o să fim la Fashion Kids Week, Iza va fi model în premieră și am mari emoții. Apoi plecam la munte și vom sărbători de Sfântul Ștefan, ziua ei de nume“, a adăugat Sânziana.

d62ed569-3b13-4449-81c2-2f38bc4d65c1.jpg

Ședința foto cu tematica Frozen
Loading...
 
 

Citește și

  • Sânziana Buruiană (30 de ani) s-a măritat sâmbătă (3 octombrie) cu iubitul ei, Nicolae Zuluf. În faţa Ofiţerului Stării Civile, blondina a îmbrăcat o rochie foarte decoltată, care i-a scos în evidenţă bustul generos, dar i-a ascuns burtica de gravidă. Vedeta este însărcinată în aproximativ cinci luni.

  • Se pare că soarele a răsărit pe strada Sânzianei Buruiană, care pare mai fericită şi mai îndrăgostită ca nicicând. Blonda este în al nouălea cer şi ţine să-şi împărtăşească fericirea şi cu prietenii ei virtuali cărora le-a spus cum a cucerit-o fotbalistul.