Secretul iubitei lui Bogdan Ionescu! Cum arată, aproape goală, Maria lui Syda

maria_si_syda.jpg

maria grigoriu bogdan ionescu relatie cuplu
Maria Grigoriu si Bogdan Ionescu traiesc o frumoasa poveste de dragoste
Foto: Instagram

La mai bine de un un an și jumătate după despărțirea de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu, zis și Syda, pare să o ducă foarte bine alături de actuala sa iubită, Maria Grigoriu. Și, probabil, are și toate motivele, mai ales că par să fie foarte fericiți împreună, iar Maria este, cu siguranță, o apariție spectaculoasă…

Maria este unul dintre fotomodelele extrem de discrete, dar nelipsite ale vieții de noapte a Bucureștiului și, evident, se bucură de un succes nebun în rândul bărbaților cu bani care vor să aibă alături o domnișoară care să ”fure privirile” oricui. Doar că, de ceva vreme, ea i s-a dedicate lui Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, iar acum cei doi par să fie foarte fericiți împreună. Și, de curând, Maria, extrem de decent în postările ei de pe conturile de socializare, le-a făcut o surpriză tuturor admiratorilor ei și, într-o zi cu mult soare, mergând la piscină, s-a lăsat fotografiată într-o ținută care, cu siguranță, a provocat palpitații celor care o admiră. Și nici nu ar fi avut cum să fie altfel, având în vedere că Maria a pozat în costum de baie, arătându-și marele ei secret… Mai exact, că este deținătoarea unui trup cu forme perfecte…

maria_grigoriu.jpg

maria grigoriu bogdan ionescu relatie cuplu
Maria Grigoriu arata perfect in costum de baie
Foto: Instagram

Devenită celebră după o serie de pictoriale pentru diverse branduri de haine, prezentă, o bună bucată de vreme, în fotografii de promovare a unei clinici medicale pe fiecare colț de bloc sau în videoclipuri muzicale, femeia cu care Syda trăiește o frumoasă poveste de dragoste pare să se fi retras din lumina reflectoarelor, preferând să își însoțească jumătatea peste tot.

Loading...
 
 

Citește și

  • Acuzat de infidelitate când a divorţat de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu se iubeşte acum cu un fotomodel cu forme perfecte, Maria Grigoriu. Tânăra a acceptat să vorbească pentru prima dată despre relaţia lor.

  • Elena Basescu, Catalin Tomata, Syda, Bogdan Ionescu, Maria Grigoriu, sala

    Bogdan Ionescu (39 de ani), alias Syda, are noroc la femei frumoase! Atât Elena Băsescu (37 de ani), fosta lui soție, cât și actuala iubită, Maria Grigoriu (29 de ani), trag din greu de fiare, în sala de sport, pentru a avea un corp tonifiat și bine conturat. Elena Băsescu mai puţin acum, căci este însărcinată cu al treilea copil.

  • Patronii localurilor din Mamaia nu duc lipsă de muşterii, însă trebuie să ia cumva faţa concurenţei. Astfel că petrecerile tematice sunt cele mai căutate de turişti. Foarte apreciat a fost party-ul de sâmbătă seară, 12 august, dintr-un club celebru din staţiune, unde toţi invitaţii s-au îmbrăcat exclusiv în alb.

  • elena basescu bogdan ionescu

    În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, mai cunoscut drept Syda, au anunțat că-și despart drumurile, după o căsnicie care a durat patru ani și din care au rezultat doi copii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1