Secretele tatuajului lui chef Florin Dumitrescu!

c114-vedete-1.jpg

Florin Dumitrescu a stat ca un mieluşel la salonul de tatuaj. După patru ani de strâns din dinţi şi zeci de şedinţe, în sfârşit, blazonul este gata

Chef Florin Dumitrescu îşi freacă mâinile de bucurie că un bucătar din echipa sa a câştigat, marţi seară, la emisiunea ”Chefi la cuţite” (Antena 1), marele premiu de 30.000 €. Cu câteva zile înainte de marea finală, el a trecut şi pe la salonul de tatuaj.

Florin (29 de ani)  taie şi spânzură în concursul culinar de la Antena 1: îşi smulge părul din cap, ţipă la concurenţi, când aceştia fac greşeli grave în bucătărie, dă cu farfuriile de pământ, ce mai, este spaima tuturor! Dar, se pare că treaba acesta este doar un rol, pe care îl interpretează cu brio, căci la salonul de tatuaj, unde a revenit zilele trecute, a stat ca un mieluşel, muşcând din scaun, de frică şi de durere, în timp ce prietenul lui se străduia să-i termine desenul de pe spate.

c214-vedete-2-tifetz-florin.jpg

La emisiuni este spaima concurenţilor

Dovadă că nu este prea curajos stă şi fotografia pe care şi-a postat-o deunăzi pe Facebook şi în care se vede de la o poştă că nu e deloc relaxat: “În 2012 am primit cadou de la iubita mea un tatuaj făcut de un om pe care îl admir foarte tare, Alex Petcu. Acum, în 2016, am reuşit să îl termin şi în felul acesta să mă bucur şi de schiţa tatuajului înrămată!”, a fost mesajul său. Juratul le-a spus fanilor curioşi, care l-au bombardat cu întrebări, că desenul reprezintă un blazon. De fapt, leul este zodia din care face parte, iar citatul scris în latină îl reprezintă: “Dumnezeu a creat mâncarea, Diavolul bucătarii”.

c314-vedete-3.jpg

Premiul de 30.000 € de la „Chefi la cuţite” a fost câştigat de Cristian Florin Voicu, din echipa lui Chef Florin Dumitrescu

La doar 29 de ani are tot ce a visat: o soţie superbă, pe Cristina, două fetiţe, pe Mia şi Ava, un restaurant, dar şi emisiunea de la Antena 1, pe care o realizează alături de Chef Florin Scărlătescu şi de Chef Sorin Bontea, cu ajutorul cărora a reuşit să spargă audienţele, în acest sezon.

Loading...

Citește și

  • finalisti chefi la cutite alex balan cristian voicu

    Luptă strânsă în finala "Chefi la cuţite"! În ultimul act au intrat în scenă, Cristian Florin Voicu, elevul lui chef Florin Dumitrescu, Alex Bălan, concurentul din echipa lui Sorin Bontea. La finalul unei seri tensionate balanţa a înclinat în favoarea primului "candidat", care a plecat acasă cu marele premiu pus în joc, în valoare de 30.000 de euro.

  • chefi la cutite

    Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, de la Antena 1, a ajuns la actul final. Şi-au încrucișat cuțitele cei doi concurenți din echipele conduse de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Click! a avut dreptate când a anunţat că Chef Cristian Florin Voicu a câștigat înfruntarea finală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1