Scrisoarea fiului Adrianei Bahmuţeanu pentru Moş Crăciun! E incredibil ce îşi doreşte

5-act-bahmu-cu-cei-doi-copii.jpg

copii adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuţeanu are doi copii din mariajul cu Silviu Prigoană
foto: arhiva personală

Deşi e la vârsta la care maşinuţele şi jocurile nu s-au demodat, Maximus (9 ani), fiul Adraianei Bahmuţeanu e pasionat mai nou de tehnologie, aşa că jucăriile nu mai prezintă interes pentru el. Într-o scrisoare pe care celebra lui mamă a făcut-o publică pe Facebook, băieţelul îi cere lui Moş Crăciun un telefon de ultimă generaţie.

Fiecare după posibilităţi! Perioada sărbătorilor este un prilej pentru vedete de a-şi răsfăţa copiii mai mult decât este cazul. Deşi are doar 9 ani, fiul Adrianei Bahmuţeanu îi cere lui Moş Crăciun cadouri scumpe. Vedeta a publica pe Facebook scrisoarea copilului.  

"Dragă Moş Crăciun, anul ăsta îmi doresc să-mi aduci cadou un iphone 7 plus Jet White 256 GB, pentru că sunt un băiat deştept, pasionat de tehnologie, computere. De fapt, mi-aş dori trei, unul pentru fratele meu Eduard, unul pentru mine si unul pentru Mami, care are o rablă. Este foarte spart şi se descarcă foarte repede. Moşule, mi-aş mai dori ceva, pentru că tati mi-a promis că o sa îmi cumpere iphone-ul as vrea să mi-l lase şi la mami acasă (în Kogălniceanu) şi să nu-l ţină numai la el acasă (în Labirint) aşa cum mi-a zis că o să facă tocmai ca să mă duc la el în vizită. Dragă Moşule, eu acum sunt răcit, dar am făcut temele acasă şi aştept cu drag cadoul de la tine. Îţi mulţumesc anticipat. Maximus, Clasa A III-A B", a scris copilul înr-o postare pe facebook distibuită ulterior de mama lui.

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au divorţat în primăvara anului trecut şi de atunci se ceartă perioadic pe tema educaţiei copiilor. dar şi asupra programului de vizite. Instanţa a hotărât în primă instanţă ca Adriana să primească suma de 6.100 de lei cu titlul cheltuieli de judecată, aceasta să revină la numele de familie anterior, de Bahmuţeanu, copiii să primească lunar un total de 33.2% din veniturile tatălui, Silviu Prigoană, iar custodia celor doi copii să fie una comună.

loading...

Citește și

 • adriana bahmuteanu celule stem ten coloana

  Adriana Bahmuţeanu a fost cobai, dar nu regretă! Prezentatoarea tv şi-a injectat celule stem în pomeţi şi speră să scape de problemele la coloană prin aceeaşi procedură. Operaţia a fost o premieră în România şi ajunge la 2.500 de euro.

 • adriana bahmuteanu iubit bacau

  Adriana Bahmuţeanu simte fluturi în stomac. Este curtată de un bărbat chipeş din Bacău care îi face declaraţii de dragoste ce o fac să se simtă ca în liceu. Deşi, brăbatul încearcă de mai mult timp să aibă o relaţie cu vedeta tv, prezentatoarea vrea mai întâi să se "tuneze" şi apoi să răspundă invitaţiilor lui Mihai.

 • adriana bahmuteanu

  Maestru de ceremonii la o nuntă, Adriana Bahmuţeanu a atras privirile mai ceva ca mireasa! Bruneta, care a dat jos 20 de kilograme după divorţul de Silviu Prigoană, a strălucit într-o rochie lungă cu decolteu generos care i-a pus în valoare silueta. Nu este de mirare că vedeta tv are pretendenţi în aşteptare, iar lista ei este una lungă!

 • adriana bahmuteanu zi de nastere 42 de ani

  Petrecere ca-n basme pentru Adriana Bahmuţeanu! Vedeta tv a împlinit 42 de ani, iar prietenii au sărbătorit-o în avans, dar şi după ziua ei. Bruneta s-a distrat pe cinste atât în platoul emisiunii pe care o prezintă, cât şi la un local din Bucureşti, unde i-a fost organizat un chef de zile mari.