Şase ani fără Naarghita. Ce iubit celebru de-al ei a fost cu flori la mormânt

naarghita_1.jpg

naarghita
Naarghita a fost o femeie superbă în tinereţe

George Rotaru, cântărețul preferat al lui Nicolae Ceaușescu, nu a uitat-o pe Naarghita, iubirea vieţii lui, şi a fost zilele trecute la cimitir, pentru a-i aprinde o lumânare. Artistul i-a cântat la mormânt și mai multe refrene ce au aparținut celebrei cântărețe. Naarghita, pe numele real Maria Amarghioalei, a făcut furori în anii '70, atunci când interpreta în toată lumea muzică indiană.

Pe George Rotaru (65 ani) îl lega de regretata Naarghita o frumoasă prietenie, dar și o poveste de dragoste de 7 ani, în perioada în care cântau împreună în aceleaşi spectacole. Pe 26 februarie s-au împlinit 6 ani de când Naarghita, supranumită “Regina muzicii indiene”, ne-a părăsit la vârsta de 74 de ani. Cu acest prilej, cântărețul George Rotaru  a dat o fugă la Cimitirul Bellu din Capitală, la mormântul regretatei cântărețe, unde s-a rugat, a cântat câteva refrene din melodiile acesteia și i-a aprins o lumânare.

george-rotaru_1.jpg

george rotaru
George Rotaru, cu flori la mormântul Naarghitei

După anii ’90, George Rotaru s-a stabilit în SUA și nu e loc în care să nu fi cântat peste Ocean. A străbătut toată America, iar de circa 15 ani se împarte între SUA și România. Vara cântă în țară, iar în sezonul de iarnă și de Revelion este invitat să cânte în Statele Unite. George Rotaru este singurul artist român care a avut contracte cu celebrele casino-uri din Las Vegas. Este cunoscut și ca artistul care a cântat pentru Nicolae Ceaușescu, după ce acesta l-a invitat să-i anime chefurile sale, în Epoca de Aur.

1/6

Naarghita a murit de singurătate?

Divinizată în tinereţe de milioane de oameni, Naarghita, supranumită "regina muzicii indiene", a murit singură, aproape uitată de lume. La 74 de ani, Naarghita, o femeie de o frumuseţe aparte şi cu o voce dumnezeiască, a fost o adevărată legendă a muzicii indiene. După ce a trăit o viaţă în lumina reflectoarelor, Naarghita s-a retras discret din atenţia publicului. S-a izolat de lume şi de cunoscuţi, iar ultimii ani din viaţă şi i-a petrecut singură.

george-rotaru_2.jpg

george rotaru
George Rotaru a aprins lumânări la mormântul fostei sale iubite

Şi moartea ei a rămas învăluită în mister, fiind găsită decedată de o nepoată, care a spart uşa garsonierei, îngrijorată că Naarghita nu mai răspundea la telefon. A găsit-o fără suflare, cu mâna sub cap, ca şi când ar fi dormit, şi cu televizorul deschis, după cum povestesc vecinii. Solista Irina Loghin, care a colaborat cu ea cu mulţi ani în urmă, şi-o amintea ca pe o persoană liniştită şi retrasă.

"Am făcut turnee cu ea. Era foarte retrasă. Noi mai glumeam prin cabină, dar ea îşi vedea de treaba ei. Nu mai ştiam nimic de ea de foarte mult timp, credeam că s-a mutat în India, dar am văzut-o de curând la televizor", ne-a spus Irina Loghin acum şase ani, imediat după moartea Naarghitei. „Se plângea că e singură şi că nu-i mai deschidea nimeni uşa. Poate şi ăsta a fost un motiv pentru care a murit", mai declara Irina Loghin.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1