Sânziana Buruiană încă alăptează şi îşi ia fetiţa cu ea şi la emisiuni

sanziana_fetita.jpg

sanziana buruiana fetita
Sânziana Buruiană şi fetiţa ei Isabela sunt nedespărţite
Foto: arhivă personală

De aproape doi ani şi jumătate, Sânziana Buruiană îi acordă toată atenţia fetiţei ei, Isabela. Fosta asistentă tv a făcut recent o mărturisire din experienţa ei de mămică. Blonda a explicat de ce nu poate să plece nicăieri fără copil. La filmările de la mare, ale emisiunii "Poftiţi la Nea Mărin", Sânziana a mers cu micuţa ei. .

Sânziana Buruiană a fost cooptată în cea de-a treia echipă a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin” împreună cu Pepe, Romică Țociu și Minodora. Blonda a făcut faţă sarcinilor pe care i le-a dat Nea Mărin şi în paralel s-a ocupat de Isabela, pe care nu a putut să o lase acasă, deoarece încă o mai hrăneşte la sân. 

sanziana2.jpg

sanziana buruiana poftiti la nea marin
Sânziana Buruiană a lucrat la restuarantul lui Nea Mărin
Foto: arhivă personală

”Am adus-o cu mine pentru că eu încă o alăptez, deși are doi ani și patru luni. Dimineața și seara, după munca în restaurant, are și ea programul ei de alăptare. Oricum, de când o am pe ea muncesc în fiecare zi de ca și cum aș fi la Nea Mărin. Adică de la 7 dimineața, la miezul nopții. De data asta până și Nea Mărin a fost mai grijuliu, a bătut încet la ușă, nu ca până acum când se cutremura camera”, a povestit Sânziana Buruiană.

Blonda a fost criticată dur pentru că îşi alăptează fiica chiar şi după ce aceasta a împlinit doi ani. Mulţi oameni consideră că la vârsta aceasta, copilul ar trebui să mănânce altfel de mâncare, mai consistentă, însă Sânziana nu poate rupe această legătură creată cu fiica ei, prin alăptare.

Fosta asistentă tv îl va ajuta pe Nea Mărin să-și administreze restaurantul de pe malul Mării Negre și chiar să mai deschidă o nouă terasă. Cum se descurcă focoasa blondă în acest nou rol, telespectatorii vor vedea luni şi mari seară la Antena 1. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1