Sânziana Buruiană, dezvăluire-șoc: e amanta perfectă

sanziana-buruiana-1_buacatrescu_2.jpg

sanziana buruiana foto sexy bucatarescu
Înainte să se mărite, Sânziana Buruiană a pozat de multe ori dezbrăcată
foto: bucatarescu.ro

N-a trecut mult timp de la nunta cu Nicolae Zuluf (28 de ani), că Sânziana Buruiană (31 de ani) aruncă „bomba”. Fosta asistentă tv a publicat un mesaj pe facebook care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Născută la 26 iunie 1984, Sânziana Buruiană este Rac. Se pare că fosta asistentă tv crede foarte mult în Horoscop, căci a publicat pe facebook o imagine cu cele mai importante caracteristici ale zodiei sale. „Femeia Rac este cea mai bună dintre toate nativele. E tot ceea ce ți-ai putea dori vrodată de la o femeie: e o soție iubitoare, o gospodină perfectă, o mamă grijulie și o amantă perfectă. Știe cum să îmbine cu succes toate aceste calități și pune întotdeauna familia pe primul plan. E docilă, înțelegătoare și veselă. Are o mare capacitate de a iubi și caută, la rândul ei, siguranță și fidelitate”, acesta este mesajul publicat de Sânziana. Fosta asistentă tv lasă de înțeles că și ea are toate aceste calități...

Sânzi și Zuluf s-au luat în octombrie 2015

sanzi_si_zuluf.jpg

cine este sotul sanzianei buruiana
Sânziana este măritată cu fotbalistul Nicolae Zuluf, care în prezent activează la CS Afumați
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și

 • sanziana buruiana

  Anul acesta, Sânziana Buruiană aşteaptă Crăciunul cu bagajul pentru maternitate la uşă. Voluptoasa blondă a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina, dar încă nu s-a hotârât cum ar fi mai bine să nască. Preocupată de partea estetică, fosta asistentă tv se teme că dacă alege operaţia cezariană va rămâne cu semne pe care cu greu ar putea să le acopere.

 • Sânziana Buruiană şi-a revenit după operaţia de cezariană pe care a suferit-o în urmă cu aproape o lună şi s-a pus pe planificări serioase. Blondina pregăteşte botezul fiicei sale, însă planurile i-au cam fost date peste cap. Pentru că luna viitoare intrăm în postul Paştelui, Sânzi va trebui să se decidă dacă o va creştina pe micuţă înainte sau după această perioadă.

 • sanziana buruiana

  A vrut să nască de Sfântul Ştefan (28 decembrie), dar a ajuns la spital tot în zi de sărbătoare! Sânziana Buruiană şi-a anulat programarea pentru operaţia de cezariană de la finele anului trecut şi a mai aşteptat o sătămână până la momentul naşterii.

 • sanziana buruiana

  Sânziana Buruiană a răspuns prezent la invitația lui Mihai Morar de a participa la o ediție specială a emisiunii "Răi da' buni" dedicată Paștelui, dar ceea ce a atras atenția nu a fost talentul ei de a goli și încondeia ouăle, ci sânii imenși care aproape îi ieșeau din bluză.

 • sanziana buruiana fetita bebelus anestezia

  Sânziana Buruiană a născut o fetiţă joi la prânz (7 ianuarie), la o clinică privată din Bucureşti. Proaspăta mămică este în culmea fericirii şi se simte foarte bine după operaţia de cezariană, iar micuţa Isabela Ioana Ştefania îi aduce deja numai bucurii.

 • Sânziana Buruiană (30 de ani) şi Nicolae Zuluf (27 de ani) și-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a avut loc duminică (18 octombrie), la Biserica Podeanu, unde mirii au ajuns în jurul orei 16.15. Fosta asistentă tv a uimit pe toată lumea cu rochia ei extrem de sexy.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1