Sanda Ladoși și soțul ei au fost ridicați de DIICOT. Care sunt acuzațiile

sanda_1.jpg

sanda ladosi
Ștefan Tache și Sanda Ladoși sunt căsătoriți din 2006
Foto: arhivă personală

Bombă în showbizul românesc! Cântăreața Sanda Ladoși a fost săltată, împreună cu soțul de procurorii DIICOT, din propria locuință. Ei ar fi suspectați de o fraudă în valoare de un milion de euro.

 

Sursele Spynews informează, în exclusivitate, că Sanda Ladoși și soțul său au fost săltați de DIICOT în dimineața zilei de 28 noiembrie, chiar din propria locuință. Cei doi se află acum în drum spre sediul DIICOT pentru a fi audiați.

Sanda Ladoși și soțul ei, Ștefan Tache, sunt acuzați de înființarea unui grup infracțional organizat, aderare la grup infracțional organizat, delapidare, bancrută frauduloasă, înșălăciune de convenție, falsuri în scris.

Soțul Sandei Ladoși a mai fost arestat în 2013, după ce a fost acuzat că a coordonat o rețea de evazioniști fiscali. Paguba financiară s-ar fi ridicat atunci la suma de patru milioane de euro.

45 de persoane, aduse la audieri

Astăzi, procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, au efectuat zece percheziţii în Bucureşti şi Ilfov.

Au fost vizate locuințele unor persoane suspectate că fac parte  dintr-un  grup infracţional specializat în înșelăciune și spălare de bani, inclusiv cea a  familiei cunoscutei cântărețe.

”În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 2008 - 2014, doi suspecţi au inițiat și constituit un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în dauna unor instituții de credit și spălare de bani, prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obținute din activitatea infracțională, grup la care au aderat și pe care l-au sprijinit și alte persoane”, anunță procurorii. 

Tunul dat este de peste 4 milioane de lei

De asemenea, în aceeași perioadă, la intervale diferite de timp, suspecţii, în calitate de asociaţi/administratori sau împuterniciţi în cadrul mai multor societăşi comerciale, au indus în eroare Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii S.A. I.F.N. cu ocazia încheierii și executării a două contracte de credit (acorduri cadrul de finanțare) și șase acte adiționale prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase (finanțarea activității de leasing financiar) și prin folosirea de mijloace frauduloase. Astfel, au produs o pagubă de 4. 344 939,50 lei.

În cauză se efectuează cercetări faţă de  17 persoane, iar la sediul DIICOT, Structura Centrală, vor fi audiați 45 de inși. 

La acțiune au participat și polițiști de la structurile de combatere a criminalității organizate din Vâlcea, Călărași și Teleorman, precum și jandarmi.

Colegii de la circ știu că e la filmări

Sanda Ladoși este director adjunct al Circului de Stat ”Globus”, însă colegii nu au știut mitovul real pentru care vedeta lipsește astăzi de la serviciu.

”Am vorbit cu ea la telefon acum câteva minute și mi-a spus că este la niște filmări, fără să-mi precizeze unde”, ne-a declarat Bogdan Stanoevici, directorul general al circului.

Loading...

Citește și

  • sanda ladosi slaba circ

    De când ocupă scaunul de director la Circul Globus, Sanda Ladoşi s-a transformat total. Cântăreaţa a slăbit spectaculos şi are o siluetă care ar face invidioase multe femei ce se supun dietelor drastice. Zilele trecute, artista a avut un eveniment la circ şi a făcut parada modei în curtea instituţiei, într-un deux pieces negru.

  • Deşi are multe griji pe cap după ce a fost pusă la cârma Circului de Stat, Sanda Ladoşi vrea să-şi facă timp şi pentru ea. Mămica a doi copii, celebra artistă vrea să facă o schimbare din punct de vedere fizic, la cei 47 de ani ai săi. Nu s-a gândit la operaţii estetice, ci la sport, aşa că şi-a luat un antrenor personal.