Salman Khan, cu Iulia Vântur și cu fosta iubită la New York!

salman_si_katrina.jpg

salman katrina scena aniversare
Salman a sărutat-o pe obraz pe fosta iubită cu ocazia aniversării
foto: arhiva personala

Între două nu te plouă, dar nici bine nu îți e! Salman Khan a simțit privirea aprigă a Iuliei Vântur (36 de ani) din public în timp ce starul de la Bollywood îi cânta fostei iubite "la mulți ani" pe scena unui eveniment caritabil de la New York. Românca s-a aflat sub același acoperiș cu celebrul actor și fosta lui parteneră, Katrina Kaif.

Nu este prima dată când Iulia Vântur dă nas în nas cu frumoasa Katrina Kaif, fosta iubită a lui Salman, cea pe care presa a numit-o „rivala" ei.

În urmă cu doar câteva zile, la New York a avut loc un eveniment caritabil, în încheierea căruia Iulia Vântur a urcat pe scenă și a cântat.

iulia.jpg

iulia vantur india eveniment caritabil new york
Iulia Vântur a cântat în încheierea spectacolului caritabil de la New York
foto: arhiva personala

Românca a îmbrăcat o costumaţie tradițională de culoare aurie, dar strălucirea i-a pălit când l-a auzit pe Salman Khan în timp ce îi cânta "la mulți ani" fostei iubite, actriţa Katrina Kaif (33 de ani), femeia cu care actorul s-a iubit în 2006.

Bruneta s-a fotografiat și ea la hotelul din New York, unde s-a lăudat fanilor că a avut parte pe lângă atenția fostului ei iubit și de un tratament regesc. În camera de hotel, bruneta a dat peste o masă de biliard, amplasată acolo doar pentru ea.

katrina_camera.jpg

katrina kaif camera de hotel new york
Katrina Kaif s-a fotografiat în camera de hotel din New York
foto: arhiva personala

De-a lungul timpului, presa de la Bollywood a scris că fosta lui Salman Khan și Iulia Vântur încearcă să se evite la evenimente, dar de data aceasta se pare că nu au avut cum să o facă, fiind invitate în același loc. 

Loading...
 
 

Citește și