Sacrificiul lui Romică Țociu a fost răsplătit! A câștigat prima ediție "Te cunosc de undeva!"

romica.jpg

romica tociu te cunosc de undeva
Romică Ţociu a câştigat prima ediţie "Te cunosc de undeva"
Foto: Antena 1

Dubut cu dreptul al lui Romică Ţociu la "Te cunosc de undeva". Actorul de comedie a câştigat prima ediție a celui de-al 13-lea sezon al show-ului transformărilor, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Romica Puceanu a fost personajul pe care Romică Ţociu l-a interpretat la Antena 1 şi pentru care şi-a făcut o schimbare radicală de look.

Sâmbătă, la Antena 1, în prima ediție a celui de-al 13-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, într-un decor nou și spectaculos, Connect-R s-a transformat dintr-un sex-simbol în alt sex-simbol, celebrul artist columbian Maluma, iar Alexandra Velniciuc a mizat pe emoție și a imitat-o pe regretata Laura Stoica, de care a legat-o o frumoasă prietenie. Primul travesti al serii i-a revenit lui Alin Gheorghișan, care a trebuit să cânte și să danseze precum Whitney Houston, în timp ce Ana Baniciu și Raluka au readus pe scena show-ului atmosfera disco a anilor ’80, imitându-i pe cei doi componenți ai trupei Ottawan.

te_cunosc.jpg

te cunosc de undeva
Romică Ţociu şi-a ras mustaţa pentru noul lui rol
Foto: Antena 1

Zâmbitorul și pupăciosul Jean de la Craiova a cântat o melodie de petrecere de pe meleaguri grecești, transformat în Ionuț Galani și mare i-a fost mirarea când, la un moment dat, pe scenă, alături de el a apărut Ionuț Galani, în carne și oase. Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, a fost pentru o seară spectaculoasa Rihanna, și a făcut mari eforturi să cânte, în condițiile în care, cu doar câteva ore înainte de show a rămas fără glas.

Romică Țociu a cântat în travesti precum Romica Puceanu, acompaniat de taraful Silvian Voicu, rol pentru care a acceptat să îşi radă mustaţa, Carmen Rădulescu s-a transformat într-o “păpușă de porțelan”, diva anilor ’30 Doris Day, în timp ce Mihai Trăistariu a fost un neamț simpatic, specialist în zâmbete, pălării și ritmuri de mambo, Lou Bega.

La finalul serii, juriul - Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan si noul jurat, Cristi Iacob - , dar si concurentii de la canapea au decis: cea mai bună transformare a galei a fost cea realizată de Romică Țociu.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Nicoleta, soția lui Romică Țociu, a trecut printr-un calvar! Diagnosticată cu cancer la sân, femeia s-a luptat luni bune cu boala, pe care a reușit să o învingă anul trecut. Dar, amintirile dureroase au rămas adânc întipărite în mintea soției simpaticului artist.

  • 21 de ani de căsnicie cu Nicoleta, doi copii, 20 de ani de umor alături de Cornel Palade şi mai bine de 6 ani de amor secret cu o brunetă î­­nal­­tă şi subţire. Acestea sunt cifrele lui Romică Ţociu, pe care fotoreporterii Click! l-au surprins recent, la ceas de seară, acasă la amantă. Actorul pare îndrăgostit-lulea şi duce, nestingherit, o viaţă dublă.

  • mihai traistariu

    Mihai Trăistariu a câștigat din muzică, în cei 20 de ani de carieră, peste un milion de euro, bani pe care i-a investit în tot felul de afaceri. A avut o firmă de taxi, în Constanța, dar și un magazin alimentar și un salon de cosmetică. A renunțat la toate, iar mai nou vrea să-și deschidă o brutărie. El ne-a vorbit despre acest vis cu care speră să dea lovitura.

  • Schimbare de componență în juriul “Te cunosc de undeva!”, show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, care va reveni, din 8 septembrie, la Antena 1, cu un nou sezon.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1