S-a umplut showbiz-ul de bebeluşi celebri

adela12-13-vedete-2-col-ade.jpg

Radu Vâlcan și Adela Popescu su devenit părinți pentru prima oară

Anul 2016 pare a fi anul bebelușilor în showbiz-ul românesc.

Majoritatea vedetelor noastre fie sunt însărcinate, fie tocmai au devenit mămici.

Adela Popescu a născut natural un băieţel de 3 kg

Bucurie mare în familia Adelei Popescu (29 de ani)! Actriţa a născut sâmbătă dimineaţa, iar micuţul a venit pe lume pe cale naturală, fix aşa cum şi-a dorit celebra lui mămică. Mult mai emoţionat decât Adela a fost soţul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), care este în al nouălea cer. “Băieţelul nostru a avut nota 10 la naştere. Sunt amândoi foarte bine. Emoţiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiţi”, a declarat proaspătul tătic. La maternitatea privată din Capitală, acolo unde încă este internată Adela, s-au perindat în cursul zilei de ieri rude şi prieteni, pentru a o felicita pe mămică, dar şi pentru a-l cunoaşte pe noul membru al familiei, care la naştere a cântărit 3,050 kg.

Valentina Pelinel s-a externat ieri în mare secret

pelinel12-13-vedete-2-col-v.jpg

Valentina e pregătită să se dedice exclusiv micuţului Milan Cristian

A promis că după naştere se va retrage din lumina reflectoarelor şi s-a ţinut de cuvânt. Spre deosebire de alte vedete, care dau interviuri cu bebeluşul în braţe la externare, Valentina Pelinel (35 de ani) a părăsit ieri maternitatea în mare secret. Fotomodelul ne-a confirmat că se află acasă, după patru zile petrecute cu micuţul Milan Cristian într-o clinică privată. Miercurea trecută, ea a născut prin cezariană un băieţel de nota 10, care la naştere a avut 3,450 kg şi 52 de centimetri. Conform unor surse medicale, fiul lui Cristi Borcea a venit pe lume la ora 15.56, iar doctorul a decis să facă operaţie de cezariană pentru ca bebeluşul să fie în deplină siguranţă.

Şi Andreea Tonciu şi-a dus prinţesa acasă

12-13-vedete-2-col-ana-prod.jpg

Naşa Anamaria Prodan s-a pozat cu finuţa Rebecca

Şi Andreei Tonciu (30 de ani) i s-a îndeplinit visul! ­Bruneta a născut pe 8 iunie, prin cezariană, o fetiţă, pe care o va boteza Rebecca Maria. Bebeluşa a venit pe lume la ora 9.07, a avut 3,200 kg la naştere şi a primit nota 10 din partea medicilor. Copilul va fi creştinat de Anamaria Prodan şi de soţul acesteia, Laurenţiu Reghecampf, iar cei doi naşi sunt deja topiţi după finuţa lor. Impresara s-a şi pozat la maternitate cu bebeluşa, care sâmbătă a ajuns în pătuţul ei de acasă, căci Andreea Tonciu s-a externat după 3 zile petrecute la maternitate, în grija medicilor. Bruneta nu va avea bonă momentan, căci va fi ajutată de mama ei, Maria.

 

Loading...

Citește și

 • pelinel, borcea, copil, alina, fata, avocata, bani

  Al şaptelea copil i-a purtat noroc celui de-al şaselea! Şi asta pentru că venirea pe lume a micuţului Milan Cristian îi aduce surorii sale vitrege, Carolyn, nu mai puţin de 200.000 de euro. Fostul boss dinamovist, Cristi Borcea, a decis să renunţe la războiul cu fosta lui amantă, avocata Simona Dana Voiculescu, şi să-i dea fetiţei acesteia pensia stabilită de judecători anul trecut.

 • valentina pelinel

  Valentina Pelinel a devenit mămică miercuri, 8 iunie, când l-a adus pe lume pe bebe poznaș, așa cum ea însăși l-a numit, printr-o operație de cezariană. Imediat după naștere s-a aflat și numele pe care micuțul îl va purta: Milan Cristian.

 • andreea tonciu a nascut fetita

  Visul Andreei Tonciu s-a îndeplinit. Bruneta care a împlinit anul acesta 30 de ani a devenit miercuri dimineaţă (8 iunie) pentru prima dată mămică. Ea a născut prin cezariană o fetiţă pe care o va boteza Rebecca Maria.

 • adela popescu radu valcan parinti

  Adela Popescu (29 de ani) și soțul ei, Radu Vâlcan (39 de ani), au devenit părinții unui băiețel de nota zece sâmbătă (11 iunie) dimineață. Actrița era programată să nască după 14 iunie, dar bebelușul s-a grăbit să-i cunoască...

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1