S-a logodit Roxana Vaşniuc? A afişat un inel care costă cât o garsonieră

vasniuc.jpg

roxana vasniuc inel de logodna magazin bijuterii
Roxana Vaşniuc a studiat foarte atent oferta
foto: arhiva personală

Avalanşă de vedete, marţi seară, la deschiderea unui nou magazin de bijuterii în Bucureşti! Roxana Vaşniuc s-a numărat printre prezenţele feminine care au poposit îndelung în faţa vitrinelor şi se pare că nu degeaba. Frumoasa vedetă şi-a făcut planuri de căsătorie şi a aruncat priviri insistente asupra preţioaselor inele, ba chiar a probat unul care strălucea pe degetul ei inelar.

Roxana Vaşniuc a fost foarte interesată de inele, iar cea care i-a făcut cu ochiul a fost o bijuterie scumpă. Vedeta şi-a pus pe deget o bijuterie cu un diamant uriaş, al cărui preţ este estimat la 30.000 de euro. Mândră de ce tronează pe inelarul ei, frumoasa prezentatoare s-a fotografiat şi a publicat imaginea pe contul ei de socializare. Prietenii i-au transmis imediat felicitări, dar se pare că Roxana nu a făcut pasul cel mare.

roxana.jpg

roxana vasniuc inel de logodna magazin bijuterii
Roxana Vaşniuc şi-a ales un inel cu diamant care costă o avere
foto: arhiva personală

"Mi-am ales inelul doar! Este o bijuterie scumpă într-adevăr. Îmi aştept prinţul pe cal alb care să-mi ofere inelul! Dacă nu se poate acesta, mă mulţumesc şi cu unul clasic", ne-a declarat Roxana.

Blonda a trecut prin momente tensionate cu  Ionuţ Lovin, tatăl fetiţei ei, Rose-Marie. Cei doi foşti iubiţi s-au despărţit de mai bine de jumătate de an şi o bună perioadă s-au aflat la cuţite. Acum, ei au revenit la sentimente mai bune şi îşi vorbesc de dragul copilului.  

Loading...

Citește și

  • roxana vasniuc scandal fost iubit

    Roxana Vaşniuc a trăit o relaţie periculoasă cu bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă. Fosta prezentatoare tv a fost nevoită să-şi facă bagajele după ce Ionuţ a ameninţat-o cu un cuţit. Deşi la momentul respectiv tânărul a susţinut că a făcut doar o glumă, vedeta s-a speriat teribil şi i-a povestit toată păţania unei apropiate şi a alertat şi poliţia.

  • roxana vasniuc fetita vedeta videoclip

    Roxana Vaşniuc este mândră nevoie mare de fetiţa ei Rose-Marie. La doar un anişor, micuţa este protagonista unui videoclip al unei artiste de muzică populară. Deşi mama ei este cunoscută, bebeluşul a fost ales în urma unei selecţii riguroase şi a trebuit să meargă până la Chişinău pentru filmări.

  • Roxana Vaşniuc este dotată şi lipsită de inhibiţii. Fosta prezentatoare tv nu a trecut neobservată la un local de fiţe din Herăstrău, deşi avea chipul ascuns sub o şapcă. Bluziţa cu franjuri chiar pe piept ar fi scos din anonimat pe orice posesoare a unui bust impresionant, iar pentru ea a fost reţeta succesului. Ţinuta i-a scos blondei la iveală un sân, în timp ce stătea liniştită la terasă.

  • roxana vasniuc fetita copil singura

    Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.