S-au încins cu iubiţii la plajă!

c16-7-vedete-3-col-crudu.jpg

Daniela Crudu şi-a sărutat cu foc iubitul plin de tatuaje

Vacanţa de vară a fost prilejul ideal pentru mai multe femei frumoase din show-biz de a-şi etala, la plajă, trupurile apetisante, lucrate din greu la sala de sport. Nici un turist nu s-a putut apropia de ele, nici măcar pentru un banal autograf, nu de alta, dar partenerii lor de viaţă le-au supravegheat mai ceva ca pe o comoară. Click! vă prezintă fotografii de la malul mării, unele de-a dreptul deocheate.

Daniela Crudu (29 de ani), care zilele trecute a plecat în Madagascar, unde vor avea loc filmările pentru reality-show-ul “Ultimul trib” (Antena 1), şi-a luat “la revedere” într-un mod mai mult decât romantic de la iubitul ei, un tinerel tatuat din cap până-n picioare. 

Ei au fost surprinşi de fotoreporterii Click!, la sfârşitul săptămânii trecute, în timp ce se sărutau de mama-focului, la barul de pe o plajă din Mamaia. 

Daniela adoră să fie în centrul atenţiei, aşa că şi de data aceasta a atras toate privirile asupra ei, cu scene potrivite mai degrabă pentru un dormitor cu perdelele trase. 

c36-7-vedete-3-col-zavo.jpg

Oana Zăvoranu a făcut show, alături de soţul ei, Alex Ashraf

La fel de generoase cu gesturile tandre au fost şi “Bambinele” Raluca şi Denisa Tănase, care s-au aflat pe Litoral cu partenerii lor. 

Denisa Tănase s-a hârjonit în apă cu Mircea Brânzei, patronul unul lanţ de centre de fitness şi înfrumuseţare, iar sora ei a stat minute bune îmbrăţişată, la mal, cu un tânăr afacerist pe nume Emil. 

Cât îl priveşte pe Cristian Boureanu (43 de ani), el a ales, la începutul lunii iulie, să se bronzeze tot la Mamaia, alături de Laura, o blondină cu un trup de fotomodel. 

c46-7-vedete-2-col-bambi-ra.jpg

Raluca Tănase şi Emil păreau veniţi în luna de miere

Deşi sunt împreună de mai bine de trei ani, iată că politicianul nu a mai rezistat până la hotel şi şi-a îmbrăţişat iubita cu 22 de ani mai tinerică. 

Şi Oana Zăvoranu s-a răcorit, zilele trecute, la o piscină, pozele postate pe Instagram aducându-i peste 1.000 de like-uri. Ea şi soţul ei, Alex Ashraf (31 de ani), s-au sărutat şi s-au hârjonit. 

c56-7-vedete-2-col-bambi-de.jpg

Denisa Tănase s-a bălăcit cu afaceristul Mircea Brânzei

Oana arată impecabil la cei 45 de ani ai săi, însă nu mai e un secret că vedeta tv este foarte atentă la dietă şi că zilnic face sport, pentru un abdomen plat. 

N-a lipsit din peisaj nici Adi Minune, (43 de ani), ”Regele Manelelor”, care şi-a adus, la Mamaia, pentru câteva zile, atât soţia, Cati, cât şi copiii,  Carmen (20 ani), Adriana (16 ani) şi Adrian jr (13 ani). 

c66-7-vedete-minune7.jpg

Adi Minune şi-a adus la mare soţia, pe care a plimbat-o cu skijet-ul

Solistul a închiriat un pat cu 150 de lei pe zi, în loc de mai multe şezlonguri, aşa că ai lui s-au simţit pe plajă ca la ei acasă. 

Cântăreţul de muzică de petrecere a umplut şi frapiera cu băuturi reci, astfel încât soţia lui să se delecteze cu ce îi pofteşte inimioara. 

c76-7-vedete-trasca-bun.jpg

Simona Traşcă este din nou îndrăgostită. Chipeşul bărbat a sorbit-o din priviri

După câteva băi de soare, Minune s-a dus să testeze apa mării, etalându-şi şortul colorat, cu imprimeu cu scutere, apoi şi-a invitat soţia la o plimbare cu skijetul, în larg.

c86-7-vedete-2-col-boureanu.jpg

Cristian Boureanu n-a mai avut răbdare până la hotel şi s-a lipit de Laura

Iată că, de data aceasta, fosta asistentă tv Simona Traşcă (38 de ani) a stat cuminţică pe păturică, alături de un bărbat chipeş, căruia nu a dorit să îi dezvăluie identitatea. 

Ea părea venită la malul mării doar ca simplu turist, căci n-a făcut nimic cu care să atragă atenţia turiştilor. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1