Ruby și Dorian Popa au muls capre în emisiunea «Poftiți la Nea Mărin»

rdc.jpg

Ruby și Dorian Popa au primit multe sarcini de făcut de la Nea Mărin

Cea de-a patra ediție a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1, este una plină de provocări pentru vedetele invitate să-l ajute pe Nea Mărin în administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre. Dorian Popa și Ruby au avut multe treburi «murdare» de făcut.

Rona Hartner, Ruby, Dorian Popa și Edi Stancu vor face tot posibilul să mențină profitabilă afacerea lui Nea Mărin. Printre multele sarcini pe care vedetele le vor primi se numără, de această dată, mulsul caprelor. Și ca să fie sigur că va obține rezultatele dorite, Nea Mărin decide să organizeze un concurs, astfel că Ruby și Dorian vor fi în competiție. Cel care reușește să obțină mai mult lapte este desemnat câștigător.

”Mie îmi e prea milă. Pur și simplu simt că nu pot să le trag de uger, mă gândesc că le doare. Cum să trag așa de ele?”, a spus Dorian Popa spre amuzamentul colegilor săi de echipă.

rubu_dorian_capre.jpg

Ruby și Dorian Popa au ajuns să mulgă caprele la emisiunea lui Nea Mărin

Cum vor reuși cei doi să-și ducă la bun sfârșit sarcina primită și la ce alte provocări vor fi vedetele nevoite să facă față, telespectatorii vor putea vedea în cadrul celei de-a patra ediție ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată duminică, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1