Ruby şi Daniel Buzdugan se răcoresc vara cu pepene rece!

Solista Ruby (30 de ani) şi vedeta radio Daniel Buzdugan (44 de ani) se răcoresc, la greu, vara aceasta, cu pepe rece, la care solista adaugă însă şi puţină brânză.

În timp ce ea se fereşte de razele soarelui şi-şi savurează desertul în casă, la umbră, iată că Daniel s-a pozat muşcând cu poftă din felii tocmai în Grecia, unde se relaxează în fiecare vacanţă de vară, de mai bine de zece ani: ”Paradisul există şi are două nume: Creta şi celălalt nume este purtat de o mică insulă ce ţine tot de Creta, Koufonisi, la câţiva km de Sudul Cretei.

6-7-vedete-buzdugan.jpg

Daniel a petrecut vacanţa în Grecia

 

Apele din jurul Greciei sunt recunoscute că au o culoare incredibil de frumoasă şi de clară dar, în jurul insulei Koufonisi apa este de un turcoaz incredibil de frumos, asta şi datorită fundului mării acoperit cu un nisip alb şi fin. Drumul până acolo se face cu un vapor foarte fain, din lemn, exact ca cel din filmele cu piraţi. Peste câteva zile voi împlini 10 ani de când vin în Creta. Creta sau a doua casă, asta înseamnă Creta pentru mine, cu oameni dragi, cu amintiri şi cu emoţii. E un colţ de rai coborât pe pământ! Vă aştept cu drag ! Voi fi şi peste 10 ani aici, dacă Dumnezeu mă va ajuta!”, a menţionat Buzdugan, pe conturile sociale, în dreptul colecţiei de  fotografii din superba ţară. 

 

Loading...

Citește și

  • Celebra solistă Ana Claudia Grigore sau Ruby, în vârstă de 30 de ani, s-a mutat la începutul anului într-un bloc nou din Cartierul Colentina, investind în apartament peste 200.000 de euro.

  • Daniel Buzdugan merge la biserică, se roagă și are o legătură strânsă cu Divinitatea

    Daniel Buzdugan este foarte apropiat de biserică. Face parte dintr-o familie de oameni credincioși, iar în copilărie și-a dorit să fie preot. Drumul vieții l-a dus, însă, spre altă direcție. A ajuns vedetă de radio și televiziune, dar asta nu l-a făcut să-și piardă mințile. A păstrat legătura cu Divinitatea și doar Rugăciunea inimii l-a salvat de la moarte de două ori.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1