Ruby a încins Internetul cu noul decolteu de infarct

12-13-vedete-7.jpg

Ruby are acum cel mai impozant bust din show-biz

Solista Ruby (30 ani) sau Ana Claudia Grigore, pe numele ei din buletin, regretă că şi-a pus implant mamar, cu atât mai mult cu cât a avut de tras căci nu a respectat sfatul medicului estetician.

„Greşelile copilăriei. Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar! Nu este om pe care să-l placă toată lumea. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat şi pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela şi am făcut o reducţie. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu şi mi-am făcut implanturi de silicon’’, a declarat artista.

ruby_sani.jpg

ruby
Foto: arhivă personală

 

Recent, Ruby a decis să-şi schimbe din nou aspectul fizic, astfel că a bătut pentru a treia oară la uşa specialistului. Rezultatul este spectaculos, poza vedetei cu decolteul generos fiind apreciată în număr mare de admiratori.

Loading...

Citește și

  • ruby playboy

    Este una dintre artistele care nu se ascund că au recurs la bisturiu. Ana Claudia Grigore sau Ruby, pe numele ei din buletin, originară din Medgidia, recunoaște că și-a micșorat nasul și că și-a mărit bustul. De prima intervenție chirurgicală a fost mulțumită, însă, de a doua, nu prea, motiv pentru care a decis să revină în cabinetul medicului estetician.

  • Ruby în lenjerie intimă

    După ce a făcut actorie, a fost jurnalistă, s-a lansat în muzică şi a fost om de televiziune la Kanal D, Ana Claudia Grigore sau Ruby (30 de ani) a devenit faimoasă datprită pieselor sale iar contractele pentru diferite reclame sau emisiuni de televiziune nu s-au mai oprit. După ce a fost în „Asia Express” şi apoi în „Chefi la cuţite”, acum solista are noi planuri. Click! a aflat cam totul despre aceste proiecte dar şi noutăţi din viaţa ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1