Roxana Vaşniuc, în tandreţuri cu câştigătorul de la "Vocea României"

stefan_stan_roxana_decolteu.jpg

roxana vasniuc stefan stan
Roxana Vaşniuc, alături de Ştefan Stan
foto: arhiva personală

Nu aduce anul ce aduce ceasul! Roxana Vaşniuc a fost singură tot anul, dar nu se plânge de admiratori. Fosta prezentatoare este curtată şi ultimul eveniment pe care l-a prezentat i-a mai adus un admirator. Este vorba despre Ştefan Stan, primul câştigător de la "Vocea României", în compania căruia s-a fotografiat focoasa blondă în culise.

De când şi-a operat nasul, Roxana Vaşniuc (32 de ani) are şi mai mult succes la bărbaţi. Blonda, care s-a despărţit la începutul anului de tatăl fetiţei ei, Rose Marie, începe uşor-uşor să-şi refacă viaţa amoroasă. Deşi nu a confirmat oficial nicio relaţie, fosta prezentatoare a fost interesată de un inel cu diamant, semn că nu a renunţat la ideea unei căsătorii. Ultimele zile din an o prind pe Roxana Vaşniuc aşa cum nu se poate mai bine.

stefan_stan.jpg

stefan stan roxana vasniuc eveniment culise
Ştefan şi Roxana s-au hârjonit în culise
foto: arhiva personală

Fericită şi împlinită, căci rinoplastia i-a reuşit, iar rezultatul este uimitor, iar pe plan profesional este solicitată să prezinte diferite evenimente în urma cărora încasează bani frumoşi. La ultimul, Roxana pare că şi-a mai trecut în palmares o cucerire. Focoasa blondă s-a fotografiat alături de Ştefan Stan (39 de ani), primul câştigător al emisiunii concurs "Vocea României" de la Pro Tv şi el de altfel singur. Cu un decolteu adânc, Roxana l-a sărutat tandru pe obraz pe artist şi a petrecut cu el minute în şir în culisele evenimentului pe care l-a prezentat recent. "Sunt prieteni foarte buni şi se înţeleg foarte bine. Nu sunt împreună, dar niciodată să nu spui niciodată! Roxana şi Ştefan se potrivesc! Sunt tineri şi frumoşi", au povestit surse din anturajul celor doi pentru Click! 

Loading...

Citește și

 • roxana vasniuc scandal fost iubit

  Roxana Vaşniuc a trăit o relaţie periculoasă cu bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă. Fosta prezentatoare tv a fost nevoită să-şi facă bagajele după ce Ionuţ a ameninţat-o cu un cuţit. Deşi la momentul respectiv tânărul a susţinut că a făcut doar o glumă, vedeta s-a speriat teribil şi i-a povestit toată păţania unei apropiate şi a alertat şi poliţia.

 • roxana vasniuc fetita copil singura

  Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

 • roxana vasniuc scandal fost iubit

  Roxana Vaşniuc şi-a scos bandajele şi şi-a etalat noul nas. Fosta prezentatoare de la Etno tv s-a operat în urmă cu două săptămâni pentru a-şi corecta o deviaţie de sept, dar şi pentru a-şi schimba forma. Vedeta s-a fotografiat, mândră de rezultat.

 • Roxana Vaşniuc

  Bat clopote de nuntă pentru Roxana Vaşniuc. Dacă anul trecut, prietenii o compătimeau că îşi creşte singură fetiţa, acum pare că soarele a ieşit din nou pe strada ei. Focoasa şatenă s-a împăcat cu iubitul şi se pregătesc să facă pasul cel mare. Apropiaţii vedetei au povestit pentru Click! că tânăra mămică vrea să intre în reparaţii capitale chiar înainte de a-şi schimba starea civilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1