Roxana Vaşniuc a născut

roxana_vasniuc_a_nascut.jpg

roxana vasniuc a nascut
Roxana Vaşniuc a născut duminică, 19 aprilie în Bucureşti
Foto Arhivă Personală

Prezentatoarea tv Roxana Vaşniuc a născut duminică prin cezariană la Spitalul Universitar din capitală.

După ce în noaptea de Înviere s-a speriat din cauza contracţiilor şi a petrecut seara internată în spital, Roxana Vaşniuc a născut duminică prin cezariană, după ce vedeta a dus sarcina la termen.

Roxana Vaşniuc a născut. Contracţiile au început acum o săptămână

Prezentatoarea tv a fost la un pas să nască înainte de termen chiar de Paşte (duminică, 12 aprilie n.r.). Vedeta tv a acuzat dueri insuportabile şi contracţii puternice şi a fost internată de urgenţă la spital.

Blonda nu s-a mai putut bucura de sărbătorile pascale şi a ajuns pe mâna medicilor, care i-au făcut calmante pentru a o scăpa de dureri. Ca să-i protejeze bebeluşul, care încă nu a ajuns la o greutate corespunzătoare, specialistul care îi urmăreşte sarcina încearcă să amâne cât mai mult momentul naşterii.

"Durerile au început în noaptea de Înviere. De atunci sunt internată. Nu am mai ajuns la biserică. A venit iubitul meu şi mi-a adus lumină sfântă la spital. Acum sunt un pic mai bine, dar îmi este teamă să nu nasc înainte de termenul stabilit de medici. Am intrat în luna a noua de sarcină, dar medicii au spus că ar fi mai bine ca bebeluşul să mai stea o săptămână în pântece ca să ia mai în greutate şi să se dezvolte. Conform ecografiilor, fetiţa are undeva la 2.700 gr., iar sarcina are 38 de săptămâni. Sper să rezist şi să trecem cu bine peste acest moment", declara pentru Click! îngrijorata viitoarea mămică la acel moment.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1