Roxana Vaşniuc, mamă singură de Sărbători după o ceartă cu iubitul

roxana_si_ionut.jpg

roxana vasniuc fetita copil singura
Roxana şi Ionuţ s-au despărţit de patru luni
foto: Click!

Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

Sărbătorile se apropie, dar pentru Roxana Vaşniuc (30 de ani) nu e nicio fericire. Prezentatoarea nu este în apele ei după ce s-a separat de iubit. Deşi, cei doi au devenit părinţi în această primăvară şi aveau planuri mari, relaţia lor s-a deteriorat şi au ajuns la despărţire. Apropiaţii prezentatoarei au povestit pentru Click! că Roxana se ocupă singură de creşterea micuţei Rose-Marie şi că tatăl fetiţei stă cu ea câteva ore pe zi şi mai mult în weekend. "Roxana este o mamă singură. Nu are bonă, nu are niciun ajutor, nici măcar părinţii ei pentru că aceştia locuiesc în provincie. Până acum Ionuţ era foarte rece, însă de ceva timp, lucrurile s-au m-ai schimbat şi îi cumpără fetiţei hăinuţe. Ionuţ şi Roxana îşi vorbesc, însă discută strict chestiuni legate de copilul lor. Chiar şi aşa ajung să se certe. Amândoi sunt foarte orgolioşi", a povestit o sursă din anturajul prezentatoarei pentru Click!

roxana.jpg

roxana vasniuc fetita copil singura
Roxana Vaşniuc şi-a recăpătat repede silueta pe care o avea înainte de a deveni mămică
foto: arhiva personală

Din câte se pare, cei doi şi-au spus "adio" din cauza problemelor financiare. Roxana nu lucrează, iar Ionuţ Lorin investea banii pe care îi câştiga într-o afacere. Deşi, cei doi formau o familie, se pare că tânărul nu putea să-i mai satisfacă nevoile proaspetei mămici şi nici pe cele ale bebeluşului. "Iniţial, Roxana a crezut că e vorba doar de o ceartă. După ce au discutat serios, ea şi-a făcut bagajele şi a plecat cu fetiţa de tot din casa lui.

roxana_fetita_botez.jpg

roxana vasniuc fetita copil singura
Roxana a fost foarte fericită la botezul fetiţei
foto: arhiva personală

Acum el vine să-şi vadă când vrea copilul. Toată lumea speră ca ei să se împace şi să fie împreună de sărbători de dragul copilului, însă până acum nu sunt semne că se va întâmpla aşa", a povestit prietena vedetei.

Roxana Vaşniuc a recunoscut la o emsiune tv că trece prin momente de cumpănă în relaţia cu iubitul ei, însă nu a vrut să spună dacă a pus punct definitiv relaţiei. Şatena ar vrea să se întoarcă în televiziune, încă până acum ofertele au cam ocolit-o. Vedeta şi-a recăpătat silueta pe care o avea şi este parcă din ce în ce mai sexy de când este singură. Ea îţi doreşte să apară în lumina reflectoarelor mai repede decât oricând mai ales că acum are şi un copil de întreţinut. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1