Roxana Vaşniuc, goală complet după ce şi-a pus implanturi de silicon in fese. Imagini fierbinţi

roxana_vasniuc_machiaj.jpg

roxana vasniuc
Roxana Vaşniuc este abonata cabinetelor de medicină estetică
Foto: arhivă personală

Roxana Vaşniuc este în căutarea perfecţiunii fizice şi nu îi este teamă să o găsească în cabinetul medicului estetician. Fosta prezentatoare tv s-a operat în urmă cu trei săptămâni pentru a obţine un posterior de braziliancă şi a optat pentru implanturi de silicon anatomice. Rezultatul intervenţiei este direct proporţional cu numărul de aprecieri pe care blondina le-a primit după ce a pozat goală pe reţelele sociale.

Roxanei Vaşniuc nu îi este frică de bisturiul esteticianului. A trecut de mai multe ori pe la plastician în ultimii ani. Are operaţii la sâni şi o rinoplastie, iar recent a optat pentru un implant în fese. Mulţumită de noile forme, blonidna s-a pozat fără haine spre uimirea fanilor săi care nu au contenit să o laude. "Divinitatea a cules curburile Universului şi le-a pus în trupul femeii. Creaţia lui trebuie cucerită, explorată, văzută şi apoi admirată", a notat Roxana Vaşniuc în dreptul imaginii.

Cum arată Roxana Vaşniuc la trei săptămâni după operaţie

Dorinţa vedetei de a-și face implant în fese este veche, dar decizia operaţiei a luat-o abia acum trei săptămâni și-a făcut curaj și a ajuns pe masa chirurgului plastician.

roxana_vasniuc.jpg

roxana vasniuc
Roxana Vaşniuc şi-a pus silicoane în fese în urmă cu trei săptămâni
Foto: arhivă personală

"Operaţia a decurs bine. Implantul a fost aplicat intramuscular pentru a avea un aspect cât mai natural şi a se păstra rezultatul în timp. Această metodă este net superioară celorlalte atât ca aspect, cât şi ca durabilitate. Evoluţia este în parametrii normali. Se consideră o vindecare primară la 2 luni de la operaţie. Ea are doar trei săptămâni de la intervenţie şi totul e bine. Apoi putem să evaluaăm situaţia. Am utilizat implanturi anatomice de 360 de grame. Sunt foarte potrivite feselor", a explicat dr. Călin Doboş, medicul estetician la care Roxana Vaşniuc s-a tot operat în ultimii ani. 

Roxana Vaşniuc este mama unei fetiţe, Rose-Marie, care va împlini peste doar câteva zile 4 anişori.   

 

 

Citeşte şi:

 

Roxana Vașniuc are nevoie de ”reparații” urgente în zona decolteului

Cum a ajuns Roxana Vaşniuc la greutatea din liceu! Are cea mai simplă dietă

Loading...

Citește și

  • roxana vasniuc machiaj coafura bucle

    Este una dintre puţinele vedete autohtone care nu s-a "împrietenit" prea mult cu extensiile! Roxana Vaşniuc este invidiată de multe doamne pentru părul ei bogat, care arată impecabil, dar nu fără sacrificii. Blonda cheltuieşte o avere pe tratamente folosite de renumiţi stilişti în saloanele profesionale, dar pe care vedeta le aplică singură acasă. Rezultatele se văd cu ochiul liber.

  • roxana vasniuc cina romantica herastrau

    La aproape un an de când şi-au spus "adio", Roxana Vaşniuc şi Ionuţ Lorin şi-au mai dat o şansă şi au mers săptămâna trecută ca o adevărată familie în Turcia, împreună cu fetiţa lor Rose-Marie. Deşi atunci, cârcotaşii au spus că cei doi părinţi au făcut doar un compromis de dragul copilului şi nu s-au împăcat cu adevărat, în fapt cei doi formează din nou un cuplu. Serile trecute, blondina şi iubitul ei au luat o cină romantică la un local de fiţe din Herăstrău, unde s-au sorbit din priviri toată seara.