Cum arată Roxana Vaşniuc la două săptămâni după operaţia la nas

vasniuc.jpg

roxana vasniuc scandal fost iubit
Roxana Vaşniuc a ţinut să-şi opereze nasul de Moş Nicolae
foto: arhiva personală

Roxana Vaşniuc şi-a scos bandajele şi şi-a etalat noul nas. Fosta prezentatoare de la Etno tv s-a operat în urmă cu două săptămâni pentru a-şi corecta o deviaţie de sept, dar şi pentru a-şi schimba forma. Vedeta s-a fotografiat, mândră de rezultat.

Preocupată mereu să arate bine, mai ales acum de când este mamă singură, Roxana Vaşniuc s-a supus în urmă cu două săptămâni unei rinoplastii. Vedeta a bifat astfel cea de-a doua operaţie la nas. Ea şi-a corectat o problemă medicală, dar a făcut şi mici schimbări estetice. Este vorba despre o deviaţie de sept, care nu a ridicat mari probleme. Blonda se simte bine şi şi-a etalat deja noul nas. Ea s-a fotografiat şi le-a arătat tuturor rezutatul rinoplastiei. 

vasniuc_inaintedupa.jpg

roxana vasniuc nas rinoplastie
Schimbarea este evidentă după operaţie
foto: colaj Click!

"Vom rezolva deviaţia de sept şi vom da şi o formă mai delicată nasului. Recuperarea va fi rapidă, iar echimozele vor dispărea într-o săptămână, atunci când pacienta va reveni la control şi la îndepărtarea bandajului", declara dr. Călin Doboş, medicul estetician pe mâna căruia s-a lăsat vedeta.

În trecut, blonda şi-a făcut o operaţie de mărire a sânilor, şi-a corectat buzele cu acid hialuronic şi a suferit şi o rinoplastie.

Loading...

Citește și

 • roxana vasniuc operatie nas

  Nimic pare că nu le mai mulţumeşte pe vedetele noastre! Roxana Vaşniuc este una dintre ele. Blondina a găsit din nou motiv să se lase pe mâna esteticianului pentru a-şi corecta un defect cu care nu mai putea să trăiască, dar şi să-şi facă un cadou de Moş Nicolae.

 • roxana vasniuc scandal fost iubit

  Roxana Vaşniuc a trăit o relaţie periculoasă cu bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă. Fosta prezentatoare tv a fost nevoită să-şi facă bagajele după ce Ionuţ a ameninţat-o cu un cuţit. Deşi la momentul respectiv tânărul a susţinut că a făcut doar o glumă, vedeta s-a speriat teribil şi i-a povestit toată păţania unei apropiate şi a alertat şi poliţia.

 • Roxana Vaşniuc

  Bat clopote de nuntă pentru Roxana Vaşniuc. Dacă anul trecut, prietenii o compătimeau că îşi creşte singură fetiţa, acum pare că soarele a ieşit din nou pe strada ei. Focoasa şatenă s-a împăcat cu iubitul şi se pregătesc să facă pasul cel mare. Apropiaţii vedetei au povestit pentru Click! că tânăra mămică vrea să intre în reparaţii capitale chiar înainte de a-şi schimba starea civilă.

 • roxana vasniuc fetita copil singura

  Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1