Ce mult îi seamănă fetiţa Roxanei Vaşniuc! Micuţa e leită mama ei

roxana_si_rose_marie.jpg

roxana vasniuc rose marie
Roxana Vaşniuc şi fetiţa ei, Rose-Marie
Foto: arhivă personală

Aşchia nu sare departe de trunchi! Fetiţa Roxanei Vaşniuc îşi copiază mama în tot. Este la fel de cochetă ca ea, îi plac la nebunie cartofii prăjiţi şi călătoriile, dar şi să apară în lumina reflectoarelor ca celebra prezentatoare de evenimente.

Roxana Vaşniuc a avut un weekend perfect cu fetiţa ei, Rose-Marie, pe care a dus-o câteva zile la munte. Cele două s-au distrat la zapadă, iar joaca le-a făcut o super poftă de mâncare. Fără să mai ţină cont de siluetă, blonda a dat iama în chipsuri de cartofi, iar fetiţa ei nu s-a lăsat mai prejos. Cele două s-au răsfăţat cu preparate tradiţionale, care au venit servite de ospătar pe săbii.

roxana.jpg

roxana vasniuc
Roxana Vaşniuc nu-şi face griji în privinţa siluetei
Foto: arhivă personală

Fanii vedetei au felicitat-o pe Roxana pentru fetiţa ei şi au remarcat că cele două seamănă ca două picături de apă. Rose-Marie va împlini în această primăvară, trei ani, dar este deja interesată de modă şi pantofii cu toc. Ca orice fetiţă, şi micuţa Roxanei Vaşniuc vrea să aibă în garderobă cât mai multe rochiţe şi accesorii de păr.   

Roxana Vaşniuc se iubeşte cu Ionuţ Lovin, tatăl copilul ei. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Toată lumea o ştie pe Roxana Vaşniuc, fosta prezentatoare de la Etno tv, dar puţini sunt cei care au idee cum arată mama ei. Vedeta şi-a adus de la Botoşani în Capitală fiinţa care i-a dat viaţă pentru a-i face un cadou în prag de sărbători. Şi cum Roxana este o femeie care nu lipseşte de la saloanele de înfrumuseţare şi trece periodic pragul cabinetului medicului estetician pentru retuşuri, blonda a ţinut să-i facă un cadou şi mamei sale.

  • roxana vasniuc fetita vedeta videoclip

    Roxana Vaşniuc este mândră nevoie mare de fetiţa ei Rose-Marie. La doar un anişor, micuţa este protagonista unui videoclip al unei artiste de muzică populară. Deşi mama ei este cunoscută, bebeluşul a fost ales în urma unei selecţii riguroase şi a trebuit să meargă până la Chişinău pentru filmări.

  • roxana vasniuc a nascut

    Au trecut două săptămâni de când Roxana Vaşniuc a devenit mămică. Prezentatoarea a născut o fetiţă perfect sănătoasă după ce în ultimele săptămâni de sarcină a trăcut prin emoţii mari, fiind la un pas să nască înainte de termen. Ajunşi acasă de la maternitate, blonda şi iubitul ei se ocupă singuri de bebeluş şi s-au trasat foarte clar sarcinile.

  • O frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat un copil are un deznodământ nefericit. Iubitul unei vedete tv s-a săturat repede să fie bărbat de casă şi şi-a abandonat familia pentru o altă femeie. La scurt timp după ce i-au rupt turta fetiţei lor, tânărul a început o relaţie cu o controversată dansatoare, care nu este nici ea străină de lumea mondenă.