Cum a ajuns Roxana Vaşniuc la greutatea din liceu! Are cea mai simplă dietă

roxana_vasniuc.jpg

roxana vasniuc tratamente laser
Roxana Vaşniuc nu are nicio emoţie să îmbrace costumul de baie vara aceasta
foto: arhiva personală

Are dimensiuni de manechin, după ce a dat jos 18 kilograme. Roxana Vaşniuc arată mai bine ca niciodată şi nu îi estre ruşine să se afişeze în costum de baie. Mămica unei fetiţe de un an şi trei luni, vedeta arată trăsnet, iar ca hainele să se aşeze perfect pe ea, blondina a intrat şi la cură. Rezultatul e spectaculos!

Roxana Vaşniuc (31 de ani) a ajuns la dimensiunile din liceu. Mamă singură, fosta prezentatoare tv a uitat de multe ori că a sărit peste cele mai importante mese. Aşa se face că vedeta a ajuns la 48 de kilograme, dar nu-i pare rău. Este foarte mulţumită de felul în care arată. "Recunosc că acum sunt mult mai slabă ca înainte, dar nu am de ce să mă plâng. Sunt bine aşa cum sunt. Am slăbit 18 kilograme după naştere, iar acum am ţinut trei săptămâni dietă cu pepene roşu, de sezon. Doar asta am mâncat. Este la îndemână şi le invit pe doamne să încerce. Eu nu am mai avut greutatea asta de când avea 17 ani", ne-a povestit Roxana Vaşniuc.

vasniuc.jpg

roxana vasniuc tratamente intretinere
Roxana Vaşniuc a ajuns la 48 de kilograme
foto: arhiva personală

Vedeta a făcut furori la un salon de înfrumuseţare unde a încercat tratamente de ultimă generaţie de întreţinere şi epilare cu laser. Fosta prezentatoare este de-a dreptul răvăşitoare într-un costum de baie sexy, care îi pună în valoare sânii siliconaţi, talia de viespe şi picioarele lungi.     

Loading...

Citește și

  • roxana vasniuc fetita copil singura

    Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

  • roxana vasniuc fetita vedeta videoclip

    Roxana Vaşniuc este mândră nevoie mare de fetiţa ei Rose-Marie. La doar un anişor, micuţa este protagonista unui videoclip al unei artiste de muzică populară. Deşi mama ei este cunoscută, bebeluşul a fost ales în urma unei selecţii riguroase şi a trebuit să meargă până la Chişinău pentru filmări.

  • roxana vasniuc scandal fost iubit

    Roxana Vaşniuc a trăit o relaţie periculoasă cu bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă. Fosta prezentatoare tv a fost nevoită să-şi facă bagajele după ce Ionuţ a ameninţat-o cu un cuţit. Deşi la momentul respectiv tânărul a susţinut că a făcut doar o glumă, vedeta s-a speriat teribil şi i-a povestit toată păţania unei apropiate şi a alertat şi poliţia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1