Roxana Vaşniuc face petrecere mare! 15.000 euro, cheltuiţi pentru turta fetiţei

vasniuc_3.jpg

Roxana Vaşniuc
Roxana Vaşniuc se pregăteşte de petrecere
foto: arhiva personală

Roxana Vaşniuc nu se uită la bani atunci când vine vorba de fetiţa ei. Fosta prezentatoare tv îi rupe marţi (19 aprilie) turta fetiţei sale, eveniment pentru care s-a agitat ca totul să iasă ca la carte. A făcut toate pregătirile, iar ca invitaţii să fie primiţi cu un meniu de fiţe şi să danseze toată noaptea, vedeta a fost dispusă să chetuiască o avere.

Roxana Vaşniuc (31 de ani) nu mai pune geană pe geană de câteva nopţi de când a văzut în calendar că se apropie data la care fetiţa ei împlineşte un anişor şi conform tradiţiei trebuie să-i rupă turta. A făcut şi a refăcut lista de invitaţi şi a ajuns la concluzia că petrecerea va fi ca un al doilea botez. Atunci au venit 150 de persoane, însă pentru aniversarea de un an are confirmări din partea a 70 de invitaţi, suficienţi de mulţi încât să-şi facă griji că trebuie să-i mulţumească pe toţi. A comandat un meniu de fiţe, dar s-a ocupat şi de muzică.

roxana_fetita_si_ionut.jpg

roxana vesniuc fetita ionut
Roxana Vaşniuc şi iubitul ei Ionuţ au devenit părinţi în urmă cu un an
foto: arhiva personală

Nu mai puţin de şapte artişti consacraţi vor suţine recitaluri şi taraful lui Silvian Voicu va întreţine atmosfera. Una peste alta, Roxana se aşteaptă la o petrecere de zile mari, de care invitaţii să-şi aducă mult timp aminte. Mai mult ca sigur că aceştia nu vor uita cheful, mai ales că Roxana a cheltuit nu mai puţin de 15.000 de euro pentru turta copilului. 

Roxana Vaşniuc devenea mama pentru prima dată anul trecut. După o sarcină cu probleme, în care a trebuit să evite să facă efort, vedeta a adus-o pe lume pe Rose-Marie, o minunăţie de fetiţă, care a făcut-o cea mai fericită femeie.      

Loading...

Citește și

  • Roxana Vaşniuc a născut duminică (19 aprilie) o fetiţă perfect sănătoasă. Ea a mers la Spitalul Universitar din Capitală alături de soţul şi sora acesteia. Roxana a fost copleşită de emoţii şi a plâns întruna înainte de a naşte.

  • roxana vasniuc fetita copil singura

    Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

  • roxana vasniuc a nascut

    Au trecut două săptămâni de când Roxana Vaşniuc a devenit mămică. Prezentatoarea a născut o fetiţă perfect sănătoasă după ce în ultimele săptămâni de sarcină a trăcut prin emoţii mari, fiind la un pas să nască înainte de termen. Ajunşi acasă de la maternitate, blonda şi iubitul ei se ocupă singuri de bebeluş şi s-au trasat foarte clar sarcinile.

  • Roxana Vaşniuc

    Bat clopote de nuntă pentru Roxana Vaşniuc. Dacă anul trecut, prietenii o compătimeau că îşi creşte singură fetiţa, acum pare că soarele a ieşit din nou pe strada ei. Focoasa şatenă s-a împăcat cu iubitul şi se pregătesc să facă pasul cel mare. Apropiaţii vedetei au povestit pentru Click! că tânăra mămică vrea să intre în reparaţii capitale chiar înainte de a-şi schimba starea civilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1