Roxana Vaşniuc dezvăluie secretul părului ei bogat! Nu te gândeai că foloseşte un aparat din bucătărie

roxana.jpg

roxana vasniuc machiaj coafura bucle
Roxana a optat pentru bucle lejere care i-au dat şi mai mult volum
Foto: arhivă personală

Este una dintre puţinele vedete autohtone care nu s-a "împrietenit" prea mult cu extensiile! Roxana Vaşniuc este invidiată de multe doamne pentru părul ei bogat, care arată impecabil, dar nu fără sacrificii. Blonda cheltuieşte o avere pe tratamente folosite de renumiţi stilişti în saloanele profesionale, dar pe care vedeta le aplică singură acasă. Rezultatele se văd cu ochiul liber.

Invitată să prezinte evenimente peste tot prin ţară, Roxana Vaşniuc (32 de ani) acordă o mare atenţie look-ului său înainte de a urca pe scenă. Pe lângă tratamentele corporale pe care le face la diferite saloane, blonda are mare grijă de părul ei, pentru care este dispusă să scoată din buzunar sume exorbitante. "Apelez foarte rar la extensii, doar la evenimente speciale le folosesc. Încerc sa îmbin tratamentele profesionale cu ce cele tradiționale. Un spălat acasă mă costă mai mult ca la coafor. Folosesc un tratamentul revoluţionar, dar şi unul la îndemâna oricui, cu ulei de cocos. Secretul este o cască specială pe care o încălzesc la cuptorul cu microunde, iar cu ea obţin un efect maxim al măştii. Ştiu că un păr sănătos, curat și îngrijit reprezintă o carte de vizita pentru orice femeie. Eu mă mândresc cu un păr bogat și sunt foarte atentă când îmi aleg un specialist pentu a-l coafa, nu-l las pe mâna oricui", ne-a mărturisit fosta prezentatoare de la Etno Tv. 

Recent, ea a fost gazda unui eveniment de folclor, aşa că a fost nevoită să treacă pe la hair-stylist, iar rezultatul a fost spectaculos, părul ei fiind doar coafat şi fără a se apela la extensii.   

"Roxana preferă buclele lejere şi machiajul smokey eyes. Are un păr superb şi foarte lung. A fost o plăcere să am cu ce să lucrez", a declarat Ella Georgescu, make-up & Special Hairstyles, cea care s-a ocupat ca vedeta să arate ca o păpuşă Barbie.

Loading...

Citește și

 • roxana vasniuc scandal fost iubit

  Roxana Vaşniuc a trăit o relaţie periculoasă cu bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă. Fosta prezentatoare tv a fost nevoită să-şi facă bagajele după ce Ionuţ a ameninţat-o cu un cuţit. Deşi la momentul respectiv tânărul a susţinut că a făcut doar o glumă, vedeta s-a speriat teribil şi i-a povestit toată păţania unei apropiate şi a alertat şi poliţia.

 • roxana vasniuc scandal fost iubit

  Roxana Vaşniuc şi-a scos bandajele şi şi-a etalat noul nas. Fosta prezentatoare de la Etno tv s-a operat în urmă cu două săptămâni pentru a-şi corecta o deviaţie de sept, dar şi pentru a-şi schimba forma. Vedeta s-a fotografiat, mândră de rezultat.

 • roxana vasniuc inel de logodna magazin bijuterii

  Avalanşă de vedete, marţi seară, la deschiderea unui nou magazin de bijuterii în Bucureşti! Roxana Vaşniuc s-a numărat printre prezenţele feminine care au poposit îndelung în faţa vitrinelor şi se pare că nu degeaba. Frumoasa vedetă şi-a făcut planuri de căsătorie şi a aruncat priviri insistente asupra preţioaselor inele, ba chiar a probat unul care strălucea pe degetul ei inelar.

 • roxana vasniuc cina romantica herastrau

  La aproape un an de când şi-au spus "adio", Roxana Vaşniuc şi Ionuţ Lorin şi-au mai dat o şansă şi au mers săptămâna trecută ca o adevărată familie în Turcia, împreună cu fetiţa lor Rose-Marie. Deşi atunci, cârcotaşii au spus că cei doi părinţi au făcut doar un compromis de dragul copilului şi nu s-au împăcat cu adevărat, în fapt cei doi formează din nou un cuplu. Serile trecute, blondina şi iubitul ei au luat o cină romantică la un local de fiţe din Herăstrău, unde s-au sorbit din priviri toată seara.