Roxana Vaşniuc caută bonă internă pentru fetiţa ei. Câţi bani oferă

roxana_vasniuc.jpg

roxana vasniuc rose-marie fetita
Roxana Vaşniuc şi fetiţa ei, Rose-Marie
foto: arhiva personală

De când a născut, Roxana Vaşniuc s-a ocupat mai mult singură de fetiţa ei, Rose-Marie, dar se pare că fosta prezentatoare a ajuns la capătul puterilor. Focoasa blondă, care până în urmă cu doar câteva săptămâni a fost protagonista unui scandal de proporţii cu fostul iubit, Ionuţ, vrea să angajaze o bonă care să o ajute la îngrijirea copilului.

Roxana Vaşniuc (31 de ani) are sacină grea zilele aceastea. Blonda s-a decis să se ocupe şi de cariera ei, aşa că a început să caute pe cineva care să-i preia atribuţiile în casă. Vedeta caută o bonă internă, adică o doică permanetă care să locuiască sub acelaşi acoperiş cu ea şi să-i acorde fetiţei în vârstă de un an şi trei luni toată atenţia. Pretenţioasă, Roxana a început "preselecţiile" însă nu a găsit pe nimeni care să corespundă exigenţelor sale. "Am o oarecare teamă pentru că am auzit numeroase cazuri de violenţă. Nu vreau să-mi privească copilul ca pe un bun de pe urma căruia câştigă un ban. Vreau să manifeste interes maxim pentru fetiţă. Să aibă răbdare  şi consecvenţă, să fie empatică, înţelegătoare şi pozitivă. Rose-Marie este un copil foarte energic. Nu stă locului o clipă. Pe mine mă solicită continuu", ne-a povestit Roxana Vaşniuc.

Pentru că ştie că bona nu va avea treabă uşoară de făcut, fosta prezentatoare oferă un salariu generos. Cea care va îndeplini condiţiile impuse de Roxana va primi 2.500 de lei pe lună de la vedetă. Blonda îşi câştigă banii din diferite contracte pe care le încheie ca gazdă a unor spectacole şi din emisiuni şi apariţii tv.  

Loading...

Citește și

 • roxana vasniuc fetita copil singura

  Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

 • roxana vasniuc fetita vedeta videoclip

  Roxana Vaşniuc este mândră nevoie mare de fetiţa ei Rose-Marie. La doar un anişor, micuţa este protagonista unui videoclip al unei artiste de muzică populară. Deşi mama ei este cunoscută, bebeluşul a fost ales în urma unei selecţii riguroase şi a trebuit să meargă până la Chişinău pentru filmări.

 • Roxana Vaşniuc

  Bat clopote de nuntă pentru Roxana Vaşniuc. Dacă anul trecut, prietenii o compătimeau că îşi creşte singură fetiţa, acum pare că soarele a ieşit din nou pe strada ei. Focoasa şatenă s-a împăcat cu iubitul şi se pregătesc să facă pasul cel mare. Apropiaţii vedetei au povestit pentru Click! că tânăra mămică vrea să intre în reparaţii capitale chiar înainte de a-şi schimba starea civilă.

 • roxana vasniuc rose-marie fetita

  A răsunat muzica până în zorii zilei la petrecerea de un an a fetiţei Roxanei Vaşniuc. Conform tradiţiei, naşii i-au rupt turta micuţei Rose-Marie, iar invitaţii nu se mai dădeau plecaţi de pe ringul de dans. Cheful s-a prelungit până la 6 dimineaţa.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1