Roxana Vancea, poziție de infarct. Tolănită și cu fundul bombat la înaintare

vancea1.jpg

roxana vanceaRoxana e conștientă că e super sexyFoto: arhivă personală
roxana vancea, roxana vancea la sala, roxana vancea sexy, roxana vancea tolanita, roxana vancea fund, tolanita, la sala, fund, pantaloni scurţi, i se vede fundul, roxana vancea neatza cu razvan si dani, roxana vancea fosta asistenta tv
de Carmen Ștefan

Roxana Vancea (26 de ani) are cu ce se mândri! Și-a sculptat corpul ca nimeni alta și a făcut din iubirea pentru sport o meserie. Fosta asistentă tv nu ezită să-și arate trupul ori de câte ori are ocazia, iar conturile sale pe rețelele sociale sunt pline de poze fierbinți. Oare ce o fi în mintea bărbaților care o văd în timp ce lucrează la sală?!

Îi place să-și facă exercițiile în bustieră și în niște pantaloni extrem e scurți, așa că arată multă piele la fiecare oră de fitness. Cum nu toată lumea ajunge la sala unde ea se antrenează, sau ca să-i facă pe cât mai mulți să o urmeze, Vancea publică poze incitante. Așa este și cea mai recentă. Îmbrăcată în deja clasicii ei pantalonași mov, vedeta își lucrează mușchii din greu și oferă o priveliște de zile mari celor care au avut norocul de a se afla în preajma ei.

Tolănită pe platfoma de exerciții, cu picioarele încordate și fundul bombat în prim-plan, Roxana face senzație.

vancea.jpg

roxana vanceaRoxana Vancea, într-o poziție de infarctFoto: arhivă personală
Loading...

Citește și

 • roxana vancea

  EXCLUSIV Roxana Vancea a ajuns şi în presa franceză! Ce scrie o celebră revistă despre ea

  Cu paşi mărunţi, dar siguri, Roxana Vancea începe să-şi sporească apariţiile în presa din străinătate. După ce a fost băgată în seamă de britanicii de la Daily Mail, care şi-au amintit că şatena şi-a arătat sânii generoşi, complet naturali, în timp ce prezenta rubrica Meteo, în urmă cu şase ani la Antena 1, de data aceasta francezii au rămaşi cu privirea în decolteul ei, dar şi asupra formelor nou dobândite la sala de fitness, unde este antrenor. Roxana Vancea este acum în topul unei reviste de prestigiu din Franţa, fiind catalogată una dintre frumuseţile din întreaga lume de la rubrica "Vremea" .

 • Cotabiţă, ajutat de bomba sexy Roxana Vancea să dea jos burtica

  Viaţa lui Gabriel Cotabiţă (61 de ani) a reintrat pe făgaşul normal, la aproape doi ani de la infarctul suferit. Este prezent pe scenă chiar şi în câte două spectacole pe zi, merge în vacanţe şi, mai nou, a revenit la sala de sport, deşi gravele probleme cardiace au survenit chiar în timpul unor exerciţii fizice. Cea care îl va ajuta să-şi tonifice musculatura este profa de fitness Roxana Vancea.

 • roxana vancea

  Roxana Vancea, poză de infarct la bară! S-a «crăcănat» prea tare și se vede tot!

  De câteva săptămâni încoace, Roxana Vancea a decis să o lase mai moale cu antrenamentele clasice la sala de fitness și s-a apucat de dansuri la bară, ca să își mențină fundul tonifiat.

 • Roxana Vancea, imagine interzis de sexy alături de prietena ei

  Roxana Vancea (26 de ani) reușește să își surprindă de fiecare dată prietenii virtuali cu imaginile sale provocatoare pe care le postează pe conturile de socializare. Se pare că fosta vecină de la "Neața cu Răzvan și Dani" profită de aspectul său fizic pentru a le provoca imaginația bărbaților foarte ușor.