Roxana Vancea: «Dansul la bară mă ajută să am un fund tonifiat»

v18-9-vedete-cap-vancea.jpg

Roxana Vancea, fostă asistentă la Antena 1, susţine că a găsit reţeta frumuseţii

Roxana Vancea (26 de ani), fosta vecină de la “Neaţa cu Răzvan şi Dani” (Antena 1), este foarte atentă la felul cum arată.

Aşa că, printre antrenamentele sale zilnice la sala de sport, se numără şi dansul la bară. “Pole fitness se numeşte sportul şi îmi place la maximum. Dansul la bară o să ajungă un sport olimpic. Lucrează toate grupele musculare, corpul stă mereu în tensiune atunci când e pe bară şi te ajută să slăbeşti. Dar, dacă mănânci o shaorma după aceea nu o să ai rezultatele aşteptate. Pe mine dansul la bară mă ajută să am un fund tonifiat, fără celulită”, a declarat Roxana Vancea, pentru Click!

v28-9-vedete-vancea.jpg

Roxana practică ”pole fitness” sau „dansul la bară”

Roxana a fost şi profesoară de sport la o şcoală din Capitală, dar şi antrenoarea unor vedete, pe care le-a ajutat să scape de kilogramele în plus, după un program propriu de ­exerciţii fizice.

Loading...
 
 

Citește și

  • După modelul atracționist-promovator feminin: ”Mi-am pus busuioc în par, măi !//Să pot avea pe vino-ncoa’//Să fiu ochioasă, năbădăioasă,//Să se-mbulzească şi să mă iubească băieții”… devenit la vremea sa un mare cântec, am o idee. Pe tatuajul hipogastric propus de tine – o molie - pune o melodie ca Maria Tănase.

  • roxana vancea

    Roxana Vancea, fosta "vecină" de la "Neatza cu Răzvan și Dani", este nu doar o împătimită a sportului, pe care l-a folosit să-și sculpteze trupul, ci și a tatuajelor.

  • roxana vancea

    Roxana Vancea (26 de ani) este una dintre vedetele autohtone care poate spune că "mama natură" a fost darnică cu ea. Fosta vecină de la emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani" are un bust desprins de pe coperțile revistelor. Și asta datorită unor exerciții fizice pe care vedeta le face periodic în sala de fitness.

  • Roxana Vancea, tinuta sexy, pantaloni mulati, sexy-antrenoarea de sport

    Fosta asistentă de la "Neatza" (Antena 1) e sexy și pe frig. Ținutele ei pocnesc pe trupul lucrat la sală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1