Roxana Schwartz se face antrenoare de fitness

roxana_schwartz.jpg

roxana schwartz sala de fitness
Roxana Schwartz trage din greu la sala de fitness
Foto: Arhiva personală

Pasionată de sport de mică, Roxana Schwartz vrea să se dedice mai mult antrenamentelor fizice, aşa că în ultima vreme a fost nelipsită de la sala de fitness. Bruneta a jucat tenis în copilărie, sportul alb fiind pentru ea o rampă de lansare. Treptat, Roxana a lăsat racheta, a cochetat cu modellingul şi a intrat în lumea make-up artistilor, iar de curând a început un curs de antrenoare de fitness.

În paralel cu meseria de mămică, ce o solicită la maximum, Roxana Schwartz şi-a găsit timp pentru pasiunea ei, fitness-ul. Iniţial s-a dus la sală ca să să scape de cele 35 de kilograme pe care le luase în sarcină, dar apoi antrenamentele zilnice au devenit un mod de viaţă. Acum, bruneta vrea să-i ajute şi pe alţii să slăbească sănătos şi să-şi tonifice musculatura.

roxana_si_iulian_dinu.jpg

roxana schwartz iulian dinu
Roxana Schwartz şi profesorul ei de sport, Iulian Dinu
Foto: arhivă personală

"Am început un curs de antrenor de fitness şi iau lecţii de la oameni în care am încredere. Unul dintre ei este Iulian Dinu. Am aproape un an de când am început să merg frecvent la sală. Fac exerciţii ca să-mi tonifiez musculatura şi muşchii fesieri şi m-am gândit că aş putea chiar să lucrez în domeniul ăsta pentru că îmi place foarte mult. Un fund de braziliancă se obţine repede fără efort, în două ore, cu implanturi, la clinica soţului meu, dar eu nu iubesc operaţiile, şi nici chinul de după. Aşa că prefer să trag din greu", a mărturisit Roxana. 

Roxana Schwartz a devenit mămică după multe fertilizări in vitro    

Fostul model s-a căsătorit în 2013 cu medicul estetician Victor Schwartz, iar doi ani mai târziu după multe proceduri de fertilizare in vitro a venit pe lume şi fiul ei, Edi. De atunci bruneta a renunţat la cariera ei în modelling şi s-a dedicat copilului. Roxana a urmat cursuri de make-up şi a profesat în domeniu, iar acum vrea să-şi schimbe complet job-ul, iar o carieră sportivă îi surâde mai mult ca oricând.       

 

 

Citeşte şi:

 

EXCLUSIV 7 anestezii generale într-un an! O vedetă de la noi e speriată de moarte: "Oare mă mai trezesc?"

EXCLUSIV Îşi păzeşte soţul 24 de ore din 24. Decizie radicală a unei vedete de la noi

Loading...

Citește și

  • Ştia că are cele mai bune implanturi cu garanţie pe viaţă, dar surpriză, a constatat că adevărul nu era nici pe departe aşa! Roxana Schwartz a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie după ce s-a tăvălit de dureri la unul dintre sâni. Stările de rău erau cauzate de fisura siliconului, iar vedeta a fost la un pas de a face o infecţie gravă, care să-i pună în pericol viaţa. Mămică a unui băieţel de doi ani, bruneta e fericită că şi-a schimbat silicoanele, dar e disperată la gândul că nu poate să-şi ridice în braţe copilul.

  • roxana marinescu fertilizare vitro copii

    Nu aduce anul ce aduce ceasul! Roxana Marinescu şi soţul ei, medicul estetician, Victor Schwartz, sunt în al nouălea cer. Cei doi vor deveni până la sfârşitul anului pentru prima dată părinţi. După doi ani de aşteptare, tratamente şi operaţii, bruneta a aflat luna trecută că a rămas însărcinată.