Roxana, Prințesa Ardealului, își caută iubit. Cine se oferă?

Roxana, Prințesa Ardealului.jpg

Roxana Printesa Ardealului manelista iubit
Roxana, Prințesa Ardealului a slăbit și și-a mărit bustul
Foto: Arhiva personală

Roxana, Prințesa Ardealului, își caută iubit. Cine se oferă?

Este tânără, frumoasă și are success pe plan professional. Cu toate acestea, Roxana, Prințesa Ardealului (25 de ani), se simte neîmplinită.

Aflată la un salon de înfrumusețare, cântăreața a avut o revelație tristă. “Cât stau să-mi schimb nunața la păr și nu mă așteaptă nimeni acasă!”, a mărturisit ea, în cadrul emisiunii Teo Show.

Manelista este hotărâtă să-și întemeieze o familie și speră să-și găsească cât mai repede sufletul pereche. “Până la 30 de ani vreau să mă mărit și să am un copil, căci până acum m-am concentrat mai mult pe carieră. Poate voi cunoaște și eu pe cineva, care îmi va cuceri inima”, speră Roxana.

Prințesa Ardealului e optimistă și crede că sunt mari șanse să-și facă un iubit până la sfârșitul acestui an.

“Încă nu s-a găsit acea persoană care să umple acel gol din inima și viața mea. Sigur e cineva pentru mine, poate îl găsesc de sărbători”, a mai spus ea.

Roxana, Prințesa Ardealului și-a început cariera la 15 ani, cântând muzică populară, ușoară și manele.Recent, artista a slăbit și și-a pus silicoane.

"Ca să fiu mereu în formă, merg la sala de fitness, la înot și patinaj. Îmi place să fiu mereu aranjată și cochetă, și fregventez saloanele de înfrumusețare. Pentru apariițile la TV și la cântari îmbrac haine de fițe și rochii cât mai elegante. Îmi plac foarte mult bijuteriile din aur, cu lucrături deosebite și pietre prețioase. În curand, mă voi inscrie la facultatea de Drept din București, ca pe viitor să ajung o avocată de excepție", s-a caracterizat ea pe site-ul oficial.

Loading...