Roxana Ciuhulescu îşi pune silicoane după divorţ

Femeia cu cele mai lungi picioare din showbiz se pregăteşte să facă o schimbare majoră după ce a divorţat de Mihai Ivănescu, după o căsnicie de 10 ani. Roxana Ciuhulescu îşi pune silicoane de câte 500 de mililitri, iar intervenţia va avea loc la toamnă.

În luna iunie, după Ziua Internaţională a Copilului, Roxana Ciuhulescu (38 de ani) şi Mihai Ivănescu mergeau la notar să încheie o căsnicie de zece ani. A fost o decizie asumată, aşa că la semnarea actului de divorţ nu a foste nevoie de batiste pentru lacrimi ci, dimpotrivă, a fost ca o uşurare, având în vedere că în cuplul Ciuhulescu-Ivănescu lucrurile nu mai mergeau bine de ceva vreme.

12-13-vedete-3-col-roxana-ciuhulescu-cu-flipadfg.jpg

În urmă cu 17 ani, Roxana Ciuhulescu poza în revista Playboy. Iată că acum îşi doreşte să redevină sexy, cu un bust şi mai generos

Iată că, la o lună de când şi-a schimbat statutul civil, vedeta cu cele mai lungi picioare din showbiz e pusă şi pe schimbări din punct de vedere fizic. S-a mutat în casă nouă şi este hotărâtă să-şi pună  silicoane. Săptămâna trecută, Roxana a fost la control  la Vitalie Stan, celebrul medic estetician care a făcut fericite multe vedete după ce le-a ”umblat” în decolteu.

12-13-vedete-2-col-roxana-cu-medicul.jpg

Roxana Ciuhulescu l-a vizitat pe chirurgul estetician Vitalie Stan

În urma consultului, chirurgul i-a recomandat Roxanei proteze de câte 500 de mililitri pentru fiecare sân, iar operaţia a fost programată la toamnă. ”Am vrut să fac această schimbare încă de anul trecut, însă nu am avut deloc timp, pentru că am fost implicată în tot felul de proiecte. Mă voi opera peste câteva luni, la Vitalie Stan, medicul în care am cea mai mare încredere. Fiind înaltă, iar cutia toracică destul de dezvoltată, mi-a recomandat proteze de câte 500 ml. Nu mi-e frică de operaţie, mă incomodează doar faptul că o perioadă nu voi mai face sport, nu voi mai şofa. Sunt câteva restricţii pe care trebuie să le respecţi”, a declarat Roxana Ciuhulescu, în exclusivitate pentru Click!

Deocamdată, vedeta se ocupă de organizarea unor evenimente sportive, care au loc prin toată ţara. Luna aceasta, pe 23 iulie, se desfăşoară etapa a IV-a din Campionatul Naţional de Off Road, care va avea loc la Târgovişte. 

Şi ele «s-au tratat» la estetician după despărţirea de soţi

Majda a slăbit şi şi-a pus sâni noi. Schimbările fizice sunt  o terapie pentru cele care divorţează. Spre exemplu, actriţa de telenovele Majda Aboulumosha a slăbit 23 kg după divorţul de rapper-ul Yolo, apoi şi-a pus silicoane, optând pentru implanturi de 285 de mililitri. “Operaţia a durat 3 ore şi jumătate, totul a decurs foarte bine. La nici două ore de la operaţie m-am dat jos din pat şi m-am fardat, ceea ce înseamnă că durerile mele nu au fost foarte mari”, spunea Majda anul trecut.

Alina Vidican “şi-a tunat” fesele şi pieptul. Când a auzit că soţul ei, Cristian Borcea, are o amantă care urmează să devină mamă, Alina Vidican „a luat foc”. S-a resemnat apoi şi a ajuns să semneze certificatul de divorţ, asigurându-şi însă o viaţă bună, alături de copii, în SUA. Dar asta n-a fost de ajuns. În America, la un medic de top, Alina Vidican şi-a mărit sânii şi şi-a bombat fundul, dorind probabil să-i arate lui Cristi Borcea ce femeie sexy a pierdut. 

Loading...
 
 

Citește și

  • roxana ciuhulescu

    Vestea divorţului Roxanei Ciuhulescu (38 de ani) de Mihai Ivănescu a luat prin surprindere lumea mondenă, dar nu şi pe protagonişti! Discuţii despre separare au mai existat în casa fostei vedete Pro Tv şi a directorului Ţiriac Auto şi încă destul de devreme de când au semnat actele de căsătorie. Cei doi au ajuns în faţa altarului în 2007, iar în 2010 deja luau pentru prima dată în calcul posibilitatea de a merge pe drumuri separate

  • Vestea divorţului Roxanei Ciuhulescu (38 de ani) de Mihai Ivănescu a luat prin surprindere lumea mondenă, însă protagoniștii au decis de comun accord că este mai bine, atât pentru ei, cât și pentru fiica lor, să meargă pe drumuri separate. La două săptămâni de la divorț, Roxana a vorbit despre relația pe care a avut-o Mihai și lucrurile care u dus la despărțirea lor.