VIDEO Roxana Ciuhulescu, în goana după reduceri de haine groase. Unde a plecat cu soțul

roxana-ciuhulescu_3.jpg

roxana ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu, surprinsă în toiul pregătirilor
foto: Mihai Ionescu

Au fost cinci zile grele pentru Roxana Ciuhulescu! Săptămâna trecută s-a ocupat de organizarea ultimei etape din Campionatul Național de Off Road, la Târgoviște, așa că nu a avut timp să-și vadă copiii. Ana și Cezar au stat cu bunica.

Este implicată în mai multe proiecte pe partea de sport, iar luna trecută a fost una dintre cele mai aglomerate pentru Roxana Ciuhulescu. Vedeta s-a ocupat de Campionatul de Culturism și Fitness de la Cluj, iar săptămâna trecută, de etapa a opta a Campionatului Național de Off Road CORB Adventure Days powered by SsangYong, etapă care începe toamna și se termină iarna.

roxana-ciuhulescu-silviu-bulugioiu.jpg

roxana ciuhulescu silviu bulugioiu
Roxana Ciuhulescu și soțul ei, Silviu Bulugioiu
foto: arhivă personală

Concursul s-a desfășurat pe parcursul a trei zile însă, în calitate de organizatori, Roxana Ciuhulescu și soțul ei, Silviu Bulugioiu, au fost nevoiți să stea cinci zile. În tot acest timp, cei doi soți au fost nevoiți să facă un mare sacrificiu, și anume să stea departe de cei doi copii, Ana (10 ani) și micuțul Cezar, care are doar cinci luni.

roxana-ciuhulescu_4.jpg

roxana ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu s-a ocupat de actele necesare plecării
foto: Mihai Ionescu

”Au fost niște zile destul de complicate, ca să spun așa. Am organizat ultima etapă din Campionatul Național de OffRoad. Am fost de marțea trecută la Târgoviște, am suportat un frig infernal, de minus 10 grade Celsius, însă cele 46 de echipaje s-au descurcat impecabil pentru cele două zile de concurs. Bătălia a fost acerbă pentru podium, iar probele, pe măsură. Am și reușit să răcesc. Din păcate, condițiile nu mi-au permis să iau copiii cu mine, așa cum făceam de obicei. I-am lăsat cu bunica”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

roxana-ciuhulescu_1.jpg

roxana ciuhulescu
Roxana a caăutat haine groase, la reduceri
foto: Mihai Ionescu

Înainte de a pleca în marea aventură, Roxana s-a ocupat cum trebuie de bagaje. Fotoreporterii Click! au surprins-o la cumpărături de haine groase, la reduceri, geci, fulare, dar și bocanci, dar și în timp ce-și imprima niște acte și formulare de off-road, la un centru special dintr-un mall bucureștean.

roxana-ciuhulescu_2.jpg

roxana ciuhulescu
Imaginile vorbesc de la sine de ce este Roxana vedeta cu cele mai lungi picioare din România (122 cm))
foto: Mihai Ionescu

Startul oficial al competiției a avut loc vineri, 30 noiembrie, începând cu ora 9. Ruta concursului pentru primele două zile s-a desfășurat pe raza comunelor Sotanga, Vulcana Pandele, Vulcana Băi și Vulcana de Sus.

loading...
Loading...

Citește și