Romica Jurcă revine la un post de știri după ce a fost dată afară de la TVR

romica-jurca.jpg

romica jurca meteo
Romica Jurcă va prezenta din nou știrile meteo
Foto: paginademedia.ro
Citeste tot despre: 

După ce a fost concediată de la postul de televiziune TVR, în luna februarie, Romica Jurcă va prezenta rubrica de vreme la România TV.

Prezentatoarea meteo a fost dată afară de la TVR la începutul anului, declarând că fostul director al departamentului Știri TVR, Claudiu Lucaci, a încercat să „scape de ea”. Mai mult decât atât, aceasta spune că a lucrat fără a fi plătită la începutul lunii octombrie: „am lucrat câteva zile, fără contract, pe care refuză să mi le plătească”.

Lucaci a declarat că adevăratul motiv pentru care a concediat-o pe Romica Jurcă este acela că i-a oferit un salariu de colaborator pe care aceasta l-a refuzat, cerând o sumă de trei ori mai mare, însă prezentatoarea a negat aceste afirmații.

În plus, Lucaci a spus că informațiile meteo îi sunt puse la dispoziție gratuit de către Administrația Națională de Meteorologie (ANM), iar televiziunea națională încearcă să reducă cheltuielile, fiind nevoiți să renunțe la o mare parte din angajați.

Cu toate acestea, Romica Jurcă și-a găsit rapid un nou loc de muncă, urmând să prezinte vremea la România TV chiar din acest weekend, anunţă apropotv.ro.  Aceasta va primi un salariu similar cu cel pe care îl primea fosta prezentatoare meteo, chiar dacă a acumulat foarte mulți ani de experiență în domeniu.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1