Romanița Iovan: «Vom urca pe munte ca să-i pomenim pe Adrian şi pe Aura»

6-act-1-3col-12cm.jpg

La trei ani de la tragedia aviatică din Apuseni, Romaniţa şi rudele studentei îi vor comemora pe cei doi

Ieri s-au împlinit trei ani de când pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Astăzi, familiile celor doi vor urca pe munte ca să-i pomenească.

Va fi o zi grea, încărcată de lacrimi şi durere. Singura alinare care le-a mai rămas apropiaţilor este să urce pe munte şi să aprindă o lumânare acolo unde Adrian Iovan (52 de ani) şi Aura Ion (23 de ani) şi-au dat ultima suflare.  Romaniţa, fosta soţie a pilotului, se află astăzi în Apuseni. Ca în fiecare an, ea se ocupă de parastasul lui Iovan.

„Prima dată am fost la locul tragediei la 40 de zile, a doua oară la şase luni, după care la un an, doi şi la trei ani, acum. Vrem să facem asta în fiecare an ca să îl pomenim. Sunt  alături de Albert şi de nişte prieteni acolo unde el a încercat să salveze vieţile unor oameni şi nu a mai putut. Vom urca sus pe munte pentru o slujbă religioasă cu un preot, după care vom coborî în comuna Horea unde o să aranjez o masă de pomenire”, a declarat Romaniţa Iovan pentru Click!

6-act-5-2col-6cm-cei-doi.jpg

Adrian Iovan şi Aura Ion au murit în accidentul aviatic din 20 ianuarie 2014

De ieri, se află în Apuseni şi rudele Aurei Ion (23 de ani). Pe lângă durerea de a o fi pierdut pe Aura, acestea spun, într-o scrisoare deschisă, că ancheta privind acest caz nu a fost încă finalizată, iar avocaţii lor nu sunt lăsaţi să aibă acces la probele strânse de procurori.

6-act-5-2col-6cm.jpg

Supravieţuitorii accidentului, alături de salvatorii lor

20 ianuarie 2014 este ziua în care şase oameni, un pilot, un copilot, trei medici şi o studentă la Medicină, au decolat de la Bucureşti spre Oradea pentru a preleva un ficat de la un pacient în moarte cerebrală cu scopul de a salva o altă viaţă. După ce au trecut munţii, motoarele avionului au îngheţat, iar aeronava s-a prăbuşit pe Muntele Petreasa din Apuseni. Iovan şi Aura au murit din cauza rănilor şi a frigului, mai ales că salvatorii, trei moţi, au ajuns la ei.

Loading...

Citește și

  • romanita iovan primul eveniment monden

    Un eveniment monden a scos-o din casă pe Romaniţa Iovan. Creatoarea de modă a absentat aproape trei ani din spaţiul public, ea fiind în doliu după fostul soţ. Pilotul Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa în urma tragicului accident aviatic din Munţii Apuseni din ianuarie 2014.

  • romanita iovan albert

    Romanița Iovan (52 de ani) este o mămică tare mândră de fiul ei. Celebra creatoare de modă le-a dezvăluit reporterilor Click! că Albert (12 ani) seamănă foarte mult cu tatăl său, regretatul Adrian Iovan, dispărut în urmă cu aproape trei ani în tragedia din Munții Apuseni.

  • Tristeţe şi revoltă, asta simte de doi ani Romaniţa Iovan, de la accidentul cumplit în care a murit fostul ei soţ. Sâmbătă (16 ianuarie), va merge împreună cu fiul lor la locul tragediei pentru a organiza un parastas. Ieri a dus o nouă rundă a bătăliei pe casa din Otopeni cu fosta iubită a lui Adrian Iovan.

  • Aproape trei ani au trecut de la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan, dar ”socotelile” lui cu justiţia tot nu s-au încheiat. Proces pentru pensie, proces pentru vila din Otopeni, toate sunt încâlcite şi obositoare.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1