Romanița Iovan și-a dus fiul în Munții Apuseni, unde i-a murit tatăl. S-au împlinit 6 ani de la decesul pilotului

romanita-iovan-1.jpg

Romanița Iovan a mers din nou în Munții Apuseni, la 6 ani de la moartea fostului soț
Foto: Instagram

Deși s-au scurs șase ani de la accidentul aviatic din Munții Apuseni, unde fostul pilot Adrian Iovan și-a pierdut viața, durerea este încă vie în inimile celor ce l-au iubit și prețuit pe acesta, în special fiul său, Albert, și fosta soție, Romanița, care îi organizează acestuia în fiecare an parastasul în apropierea locului cu pricina.

În data de 17 ianuarie 2020, Romanița Iovan și Albert au plecat în Munții Apuseni pentru două zile, acolo unde tatăl fiului vedetei și-a pierdut în mod tragic viața. Pentru familia lor acest lucru a devenit o obișnuință, chiar dacă Romanița și-a refăcut de ceva vreme viața sentimentală, alături de un alt bărbat. Aceasta decide să își omagieze fostul soț în fiecare an, fără întârziere. 

romanita-muntii-apuseni.jpg

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, au mers în Munții Apuseni
Foto: Instagram

Romanița Iovan și fiul ei, Albert, au mers în Munții Apuseni, la 6 ani de la moartea lui Adrian Iovan

Albert are acum 13 ani și este fericit să știe că face ceva pentru tatăl său. Fiul Romaniței Iovan vorbește destul de des cu mama lui despre Adrian Iovan. „Este bucuros că poate să facă ceva pentru tatăl lui și este normal să fie așa. Suferința niciodată nu o să dispară din suflețelul lui. Avea 7 ani. Lucrurile astea pentru el sunt foarte importante. Comunicarea și vorbitul despre tatăl lui… Albert își aduce aminte foarte multe chestii despre tatăl lui. Sunt foarte importante pentru el și mă bucur că pot să fiu alături de el și să-l sprijin în direcția asta”, a declarat Romanița Iovan pentru revista Viva.

romanita-iovan-albert.jpg

Romanița Iovan, alături de fiul ei, Albert
Foto: Arhivă personală

Romanița spune că fiul ei s-a maturizat după pierderea tatălui și se întreabă mai mereu cum de nimeni din avion nu l-a putut salva și pe tatăl lui. Romanița Iovan și Albert merg în fiecare an în Apuseni, acolo unde pilotul s-a stins din viață în urma unui accident aviatic.

„Ceea ce s-a întâmplat acum 6 ani. S-a maturizat precoce. În momentul ăla am zis copilul ăsta gândește ca un om matur. Un medic care a fost în avion m-a sunat și mi-a spus că cei de la Colegiul Medicilor vor să-i ofere o diplomă în onoarea tatălui lui. L-am consultat pe Albert. După două zile i-am zis exact cum a zis Albert.

romanita-iovan-fiu.jpg

Albert aproape că și-a depășit mama în înălțime
Foto: Instagram

Albert mi-a zis că nu are nevoie de nicio diplomă și că el nu înțelege cum dintr-un avion plin cu medici nu a fost în stare niciunul dintre ei să-l ajute pe tatăl lui. Copil la 7 ani. Copilul a spus esența foarte clar. Albert a crescut în acest interval de timp cu această traumă, suferință, însă acum se bucură când mergem în Apuseni. Încercăm să facem din drumul nostru până acolo un fel de comemorare. Eu am spus și o mai zic că Adrian a lăsat acolo toată energia lui. Până urcăm acolo tot timpul este soare”, a mai dezvăluit Romanița Iovan, pentru sursa anterior menționată. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1