Romanița Iovan, îndurerată la parastasul de 5 ani al fostului soț. Ce mesaj emoționant și-a imprimat pe haine!

romanita-iovan-parastas-adrian-iovan2.jpg

Romanița Iovan a organizat în Munții Apusei parastasul de 5 ani al fostului ei soț, pilotul Adrian Iovan
Foto Facebook

Ziua de duminică, 20 ianuarie 2019, a marcat împlinirea a cinci ani de la accidentul aviatic din Munții Apuseni, în care fostul soț al Romaniței, pilotul Adrian Iovan, și-a pierdut viața în mod tragic, lăsând multă durere în sufletele familiei sale. Creatoarea de modă își face în fiecare an datoria și îi organizează răposatului său partener de viață un parastas, în aceeași locație unde acesta și-a dat ultima suflare, unde invită apropiații, care asistă la o slujbă religioasă ținută în memoria pilotului care a murit ca un erou.

În data de 20 ianuarie 2019 s-au împlinit cinci ani de la tragedia aviatică din Munții Apuseni, în urma căreia au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion. Creatoarea de modă Romanița Iovan, fosta soție a lui Adrian Iovan, a organizat un parastas în locul unde pilotul a părăsit această lume ca un erou, salvând restul pasagerilor din avionul care a aterizat forțat, în 2014.

Romanița Iovan a organizat parastasul de 5 al fostului ei soț

Romanița a fost însoțită de familie și apropiați și a asistat la slujba religioasă ținută în memoria tatălui copilului ei, așa cum procedează în fiecare an. Deși aceștia nu au putut ajunge în locul unde s-a prăbușit avionul pilotat de Adrian Iovan, din cauza stratului foarte gros de zăpadă, ceremonia a fost ținută în apropiere, iar pilotul a fost omagiat așa cum se cuvine.

romanita-iovan-parastas1.jpg

Parastastul de 5 ani al lui Adrian Iovan
Foto Facebook

Pentru că este creatoare de modă, Romanița a ținut să-și comemoreze fostul soț și prin intermediul artei sale, purtând o bluză ce avea imprimat mesajul „Cine crede-n zbor e stăpân peste zare”, care i-a emoționat pe admiratorii virtuali ai vedetei. Aceștia i-au urat Romaniței condoleanțe și toate cele bune în viitor. „Ne luăm la revedere de la acest loc încărcat de emoție și de la acești oameni minunați! Vă mulțumesc pentru gândurile pline de bunătate!”, a transmis Romanița în mediul virtual.

Romanița Iovan își consideră fostul soț un adevărat erou

Creatoarea de modă are un fiu din mariajul cu regretatul Adrian Iovan, pe Albert, iar în prezent și-a refăcut viața alături de Iulian Gogan, un avocat cu 12 ani mai tânăr. „Simțim energia lui Adrian. Simțim chiar că el și-a dat ultima suflate și ultimul gând de viață gândindu-se la oameni, gândindu-se la cei pe care i-a salvat. Dacă Adrian nu făcea ce a făcut în ultimele secunde, avionul nu ateriza forțat și cădea pur și simplu. În momentul ăla nu mai era nimeni în viață.

El i-a salvat pe ceilalți, din păcate cu prețul vieții lui. Este fantastic dacă te gândești că ei au plecat într-un zbor umanitar.

romanita-iovan-parastas-adrian-iovan.jpg

Romanița Iovan a purtat o bluză cu un mesaj emoționant, în memoria fostului ei soț
Foto Facebook

Ei se duceau la Oradea să preleveze organe pentru a salva vieți. Și ei, de fapt, au fost în situația în care ei înșiși trebuiau să fie salvați. Adrian îl însoțește în primul rând pe Albert.Și de atunci, și pururea în vecii vecilor cât va trăi Albert, va fi, după părerea, mea, alături de fiul lui. Deci este clar că Albert are un tată, un tată erou. Există sufletul lui Adrian care îl păzește non-stop și cred că este foarte important pentru Albert să venim aici cât de des putem”, declara creatoarea de modă, în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva vreme.

În zona în care s-a prăbuşit avionul, localnicii au ridicat un altar de lemn, de aproximativ 12 metri pătraţi, și au amplasat o cruce de mari dimensiuni și, în fiecare an, în preajma zilei de 20 ianuarie, sunt organizate slujbe de pomenire în memoria celor două victime ale tragediei aviatice.

Loading...

Citește și

  • 2019 a prins-o pe Romanița Iovan pe meleaguri străine. Creatoarea de modă a ales să petreacă noaptea dintre ani în străinătate, alături de partenerul ei de viață, Iulian Gogan, din brațele căruia a privit entuziastă focul de artificii de la miezul nopții. Cei doi s-au bucurat de o atmosferă luxuriantă, întâmpinând noul an într-un restaurant elegant din Turcia. Cum cadrul în care au sărbătorit a fost unu fastuos, și vestimentația s-a ridicat la nivelul aștepărilor. Iată ce ținută a purtat Romanița Iovan în seara de Revelion!

  • Romanița Iovan a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că fiu el și al lui Adrian Iovan, răposatul său soț, este în prezent unicul moștenitor al casei în care acesta din urmă a locuit. După ce creatoarea de modă s-a războit în instanță cu fosta iubită a regretatului pilot Adrian Iovan pentru locuința acestuia, se pare că Albert este cel care a avut câștig de cauză în cele din urmă.