Ce spune Romanița Iovan despre fiul ei: «Nu vreau să crească frustrat»

romanita.jpg

Romanița Iovan și fiul ei au o legătură foarte apropiată
Citeste tot despre: 

Romanița Iovan a făcut declarații sincere despre modul în care-l crește pe fiul ei, Albert. Creatoarea de modă a mărturisit că este o mamă care îi permite multe fiului ei și îi dă libertatea necesară pentru a se maturiza frumos în societate. Romanița Iovan a declarat că Albert acumulează multe experiențe din taberele cu copii.

Romanița Iovan a declarat că, acum, de când fiul ei a mai crescut, pot vorbi lucruri serioase și îi poate da mai multe sfaturi pentru viitor. Vedeta are multă grijă de el deoarece nu-și dorește să fie frustrat în viitor.

„În primul rând, sunt fete la el la școală, asta e clar. Eh, iubită… n-are nici 12 ani. Mai sunt vreo două luni până face 12 ani. E mare, dar acum e momentul lor, e vârsta lor la care se acumulează alte dorințe. Adică îi place să aibă un grup, un clan, și-a făcut un clan cu câțiva băieți de la școală. Eu sunt o mamă destul de permisivă. Pe de o parte l-am crescut independent, adică mi-am dorit să îi dau libertatea de mic. L-am trimis în prima tabără la trei ani și zece luni. Era cel mai mic de acolo din tabără. Și a repetat figura ani la rând. Deci în fiecare an pleacă în cel puțin o tabără. Am dorit ca în momentul în care a crescut mai mare și am putut să discuții serioase cu el, orice ar vrea să facă sau orice gând are să mi-l comunice. Nu l-am bătut niciodată. Nu vreau să crească frustrat că n-a făcut sau că ar vrea să facă și nu îl las, pentru că în momentul în care va crește va face oricum și nu o să știu și e mai rău”, a spus Romanița Iovan pentru Kanal D.

Loading...

Citește și

  • Toată iarna au tras din greu la sala de sport şi au ţinut diete draconice, iar acum cele mai tari vedete ale momentului culeg laurii. Aflate într-o permanentă competiţie, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin şi-au afişat busturile de infarct, demonstrând că o femeie poate fi sexy şi la peste 40 de ani. Şi alte colege le-au urmat exemplul, spre bucuria fanilor, care au avut ce admira, pe conturile lor sociale.

  • Aşa cum Claudia Schiffer, Cindy Crawford şi Naomi Campbell au fost şi au rămas divele modei internaţionale, tot aşa şi Romaniţa Iovan, Dana Săvuică sau Nelly Năstase sunt bune de dat ca exemplu atunci când vorbim despre moda autohtonă. Mai mult, ele au rămas bune de podium sau de şedinţe foto, căci timpul nu le-a alterat trăsăturile.