FOTO Romanița Iovan a petrecut Revelionul în Turcia, în brațele iubitului tinerel

romanita-iovan-revelion-turcia-10.jpg

Romanița Iovan și-a petrecut noaptea dintre ani în Turcia, în brațele iubitului tinerel
Foto: Instagram

2019 a prins-o pe Romanița Iovan pe meleaguri străine. Creatoarea de modă a ales să petreacă noaptea dintre ani în străinătate, alături de partenerul ei de viață, Iulian Gogan, din brațele căruia a privit entuziastă focul de artificii de la miezul nopții. Cei doi s-au bucurat de o atmosferă luxuriantă, întâmpinând noul an într-un restaurant elegant din Turcia. Cum cadrul în care au sărbătorit a fost unu fastuos, și vestimentația s-a ridicat la nivelul aștepărilor. Iată ce ținută a purtat Romanița Iovan în seara de Revelion!

Dacă unele vedete autohtone au ales să nu pună atât de mult preț pe celebrarea venirii Noului An, Romanița Iovan s-a aflat la polul opus, alegând să se bucure din plin de compania apropiaților și a iubitului său, cu ocazia întâmpinării lui 2019.

romanita-iovan-vacanta-turcia.jpg

Romanița Iovan este în vacanță în Turcia
Foto: Instagram

Romanița Iovan și-a petrecut Revelionul în Turcia

Revelionul a prins-o pe Romanița Iovan în străinătate, într-un restaurant de lux din Turcia, creatoarea de modă aflându-se în vacanță în frumoasa locație. Pentru a-și păstra renumele și a intra „cu dreptul” în noul an, Romanița a optat pentru o ținută spectaculoasă, care, cu siguranță, a atras multe priviri în cadrul evenimentului. Totuși, cert este că designerul, în vârstă de 54 de ani, nu a avut ochi decât pentru Iulian, partenerul ei cu 12 ani mai tânăr, în brațele căruia a radiat în noaptea dintre ani.

romanita-iovan-revelion-turcia-1.jpg

Romanița Iovan și Iulian Gogan au petrecut Revelionul într-un restaurant din Turcia
Foto: Instagram

Romanița Iovan a ales o rochie elegantă, de seară, de culoarea coralului, cu umerii goi. Ținuta a fost accesorizată cu o geantă de mână în nuanțe de auriu, creatoarea de modă intenționând, probabil, să formeze cu ajutorul accesoriului o pată de culoare care să dea o notă de rafinament outfit-ului purtat. De asemenea, rochia dezvăluia în partea de jos a materialului câteva inflexiuni de culoare, acestea dând o tușă personalizată rochiei.

Romanița Iovan și Iulian Gogan se iubesc de peste 10 ani

Romanița a ales să se dispară o perioadă din lumina reflectoarelor și să se concentreze pe povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Iulian Gogan, care este și cea mai lungă relație a sa. Chiar dacă acesta este mai tânăr cu 12 ani decât ea, creatoarea de modă a susținut că diferenţa de vârstă nu este un impediment pentru ei, ci din contră, o ajută pe ea să se simtă mult mai bine în propria piele.

„Consider că este o influență pozitivă asupra mea faptul că iubitul meu este mai tânăr cu 12 ani. S-au împlinit 10 ani de când suntem împreună, aceasta fiind cea mai longevivă relație pe care am avut-o cu un bărbat până acum”, susținea Romanița, în urmă cu câteva luni. Ea a mai dezvăluit, de asemenea, că la început nu a dat șanse mari relației din cauza diferenței de vârstă, însă acum consideră fix opusul. Nu se gândesc la căsătorie însă, deoarece  se simt foarte bine împreună, neavând nevoie de un act oficial care să dovedească acest lucru. Creatoarea de modă are un fiu, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan, cel care și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni.

 

Loading...

Citește și

  • Romanița Iovan a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că fiu el și al lui Adrian Iovan, răposatul său soț, este în prezent unicul moștenitor al casei în care acesta din urmă a locuit. După ce creatoarea de modă s-a războit în instanță cu fosta iubită a regretatului pilot Adrian Iovan pentru locuința acestuia, se pare că Albert este cel care a avut câștig de cauză în cele din urmă.

  • Romanița Iovan a făcut declarații sincere despre modul în care-l crește pe fiul ei, Albert. Creatoarea de modă a mărturisit că este o mamă care îi permite multe fiului ei și îi dă libertatea necesară pentru a se maturiza frumos în societate. Romanița Iovan a declarat că Albert acumulează multe experiențe din taberele cu copii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1